Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas -KIRJA

22,90  sis. alv

Nyt on sinun vuorosi loistaa

ESIINTYMISEN KIELEN OPAS

Haluatko oppia esiintymään vapautuneesti ja vaikuttavasti?

Kirja opastaa, kuinka ankea esitysaineiston lukija voi muuttua briljantiksi vaikuttajaksi ja hiljainen taustahahmo kasvaa rohkeaksi puhujaksi.

Esiintyminen on taito, jonka jokainen voi oppia, ja matka varmaksi esiintyjäksi on käsittämättömän lyhyt.

Kirjassa opit kokonaan uuden kielen, opit hyödyntämään sekä sanallista että sanatonta kieltä, harjoittelet tehostamaan viestejäsi kehonkielellä ja valjastat mielen voiman käyttöösi.

Kirja on nyt myynnissä ja sitä postitetaan seuraavan kerran elokuussa!

Kaikille kirjan hankkiville on luvassa huikeita bonuksia! Saat kutsuja tuleviin kirjan ostaneille toteutettaviin webinaariin ja tallenteet jo toteutetuista webinaareista. Yksi webinaareista opastaa etänä vaikuttamisen taitoihin, toisessa kävimme lävitse esitysaineistojen valmistamista kehittämäni maagisen kaavan mukaisesti ja kolmannessa käsittelin erilaisia teemoja miten saisi vapautettua sisäisen loiston myös esiintymistilanteissa ja neljännessä myyntitilanteissa vaikuttamista. Kaikkiin tuleviin webinaareihin lähetetään kutsu kirjan ostaneille. Webinaarit ovat kirjan sisältöä tukevia maksuttomia oppitunteja! Webinaaritallenteet on katsottavissa jälkeenpäin kirjan ostaneiden omalla kurssilla bonusmateriaaleissa.

Paras kirjahankinta, minkä olen tehnyt.

Niina onnistuu valmentamaan oppaan avulla selkeästi ja innostavasti. Valmennus tempaisee mukaansa harjoittelemaan aihetta peilin eteen ja miten mahtavaa on huomata, että minäkin voin loistaa. Suosittelen kirjaa lämpimästi ihan jokaiselle!

Päivi Toppila
Head of HR, Innokas konserni

Tuotetunnus (SKU): opas Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Nyt on sinun vuorosi loistaa

ESIINTYMISEN KIELEN OPAS

Minä, esiintymisvalmentaja Niina Sainius olen kouluttanut tuhansia ammattilaisia. Kirjassani kerron, mitä esiintyessä kannattaa käytännössä tehdä ja miten esiintymisjännitystä selätetään sekä julkaisen kehittämäni mallin, jonka avulla vaikuttava esitys valmistetaan. Kirja mullistaa ajatuksesi esiintymisestä!

Kirjan oppien avulla nostat esiintymisvarmuutesi uudelle tasolle ja saat ylivertaisen työelämätaidon, joka voi muuttaa urasi ja koko elämäsi. Kirjaan haastatellut ihmiset kertovat omat tarinansa.

Pääset kirjan kautta mukaan kymmenen erilaisen henkilön valmennustilanteeseen, joista löydät vastauksia esiintymiseen liittyviin kysymyksiisi. Löydät varmasti itsesi lukiessasi kirjan valmennettavien, Johanna Jännittäjän, Mikko Myyntimiehen, Anne Ammatinvaihtajan, Ilpo Insinöörin, Nita Näkymätömän, Jorma Johtajan, Veera Väitöskirjan tekijän, Esa Esimiehen, Essi Elämävalmentajan ja Jesse Juontajan haasteista. Jokaiselle heistä Niina löytää keinoja, joiden avulla esiintymisen kielen opiskelusta tulee inspiroivaa ja opit on helppo ottaa käyttöön. Niina haastaa kirjassa valmennettaviaan suorasanaiseen ja humoristiseen tyyliinsä.  

Esiintymisen kielen opas on tarkoitettu kaikille eri alojen ammattilaisille: esimiehille, myyjille, tutkijoille, insinööreille, opettajille, opiskelijoille, johtajille, projektipäälliköille, yrittäjille, juontamistehtäviin pyrkiville ja työelämän aloittelijoille.

NIINA SAINIUS on esiintymisvalmentaja, joka on kouluttanut vaikuttamisen taitoja yrityksissä 2000-luvun alusta lähtien. Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän tehokeinoihin. Niina on kehittänyt Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ ja eri ihmistyyppejä loistamaan ohjaavan valmennusmenetelmän.

KIKKA POHJAVÄRE on kirjan toimittaja ja kirjoittaja. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana eri medioissa, toiminut journalismin lehtorina yliopistossa ja perustanut Vierumäellä Mediapajan ja viestintäinstituutin. Hän opettaa esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

Tavoitteenamme on, että kirja saavuttaisi mahdollisimman monta sellaista henkilöä joka

a) karttaa esiintymistilanteita

b) haluaisi olla esiintyessään itsevarmempi

c) suunnittelee työurallaan etenemistä

d) kärsii esiintymisjännityksestä

e) toivoisi olevansa selkeäsanainen ja inspiroiva

f) kärsii siitä että omat ja toisten esitysaineistot ovat tylsiä

g) haaveilee myyvänsä enemmän tuotteita tai palveluja

h) suunnittelee siirtymistä kouluttajan tai juontajan uralle

i) kerta kaikkiaan haluaa olla monella tapaa parempi kuin valtaosa muista esiintymistilanteissa asioistaan kertovista ammattilaisista.

Uskallan sanoa julkisesti: kirjasta tuli tosi hyvä!

Lupaan, että kirjan myötä kuka vaan oppii olemaan vapautunut ja vaikuttava erilaisissa esiintymistilanteissa!

  • Luettuasi tiedät miten paljon voitkaan helpottaa vaikuttamisen tilanteita etukäteen ja miten esimerkiksi esitysaineistot kannattaa tehdä.
  • Löydät useita tapoja muokata mieltäsi, jotta loistaisit estradilla etänä tai livenä ilman turhaa jännittämistä.
  • Pääset kirjassani ammattilaisten mukana valmennukseeni ja huomaat miten jokaisesta voi tulla vaikuttava ihan omana itsenään.
  • Saat lukea miten valmennukseni opit arjessa käyttöön ottaneiden henkilöiden elämä on saanut uuden suunnan. Tarinat kannustavat sinua aivan varmasti harjoittelemaan kirjan neuvoja.
  • Kirja on kirjoitettu niin, että se palvelee sinua vuosia. Voit siis kirjan hankittuasi jatkossa milloin vaan tarkastaa muistinvirkistykseksi parhaimmat vinkit tulevaan esiintymistilanteeseen valmistautuessasi.

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 20 × 30 × 5 cm