Opi Vaikuttajaksi -lähivalmennus, 2 päivää

890,00  sis. alv

Intensiivinen, kaksipäiväinen lähivalmennus pienryhmässä + 100 Vinkkiä Vaikuttamiseen -verkkokurssi + Sinun vuorosi loistaa, Esiintymisen kielen opas -kirja.

SEURAAVAT LÄHIVALMENNUKSET HELSINGISSÄ 
25-26.11.2021 (täynnä)
27-28.1.2022, 2 paikkaa vapaana 
2-3.2.1.2022

Haluatko panostaa esiintymisen taitoosi ja oppia vaikuttavaksi esiintyjäksi intensiivisessä ohjauksessani? Teetkö asiantuntijatyötä ja sinun pitäisi vakuuttaa kuulijasi myyntineuvottelussa, luennoitsijana tai esimiehenä? Verkkokurssin materiaalin ja intensiivisen kahden päivän valmennukseni avulla otat haltuun vaikuttamisen askelmerkit ja opit varmaksi ja luontevaksi esiintyjäksi. Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Saat laskun halutessasi e-laskuna tai sähköpostilla (pdf). Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Laskulla kurssin voi hankkia samalla useammalle työntekijälle.

Kuvaus

 

 

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöösi?

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

Vaikuttaminen on helppoa, kun tietää MITÄ kannattaa tehdä ja MIKSI.

OPI VAIKUTTAJAKSI -lähivalmennuksessa autan juuri sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Kyse on lopulta hyvin arkisista ja helpoista asioista, kun vain tiedät, miten kannattaa
a) valmistautua
b) rakentaa esitysaineisto ja
c) hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

Lupaan, että käytännöllisillä opeillani sinusta tulee entistä varmempi vaikuttaja!

”Osallistuin Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista!”

Merja Piispanen, Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

Ota vaikuttavan esiintymisen askelmerkit haltuun intensiivisessä 2 päivän lähivalmennuksessa!

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on maksimissaan 8 osallistujaa. Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Kuuntele alla olevasta videosta Johanna Blomqvistin mietteet valmennuksesta. Johanna on kokenut puhuja, filosofian tohtori, fyysikko ja kirjailija sekä kouluttaja. Arvostan hänen monipuolista analyysiaan valmennuksen sisällöstä ja olen todella iloinen että hän sai tukea omiin tarpeisiinsa juuri minun valmennuksestani!.  

Intensiivisenä lähivalmennuksena toteuttavaan OPI VAIKUTTAJAKSI -valmennukseen liittyy myös Vaikuta Oikein -verkkokurssiaineisto. Verkkokurssi sisältää opetus- ja esimerkkivideoita, runsaasti kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia. Saat verkkokurssimateriaalin käyttöösi heti kurssille ilmoittauduttuasi ja se on käytössäsi 12 kuukautta! Lisäksi saat valmistautumisohjeet ja vinkit mihin verkkokurssimateriaalin videoihin sinun  kannattaa perehtyä ennen lähivalmennuspäiviä. Lähivalmennuspäivissä keskitymme harjoitteluun, vaikuttavan esitysaineiston valmistamiseen sekä esiintymisen askelmerkkien haltuun ottamiseen. Verkkokurssimateriaalin on käytössäsi vielä koko seuraavan vuoden ajan, joten voit palata siihen myös intensiivipäivien jälkeen ja vahvistaa valmennuksen oppeja.

Lähivalmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa, Kluuvikatu 7, Business Meeting Parkissa. Valmennuspakettiin kuuluu aamupala, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

 

 

Valmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

– Juuri sinun yksilöllistä esiintymistaitoasi vahvistavassa valmennuksessa uudistat tapasi esiintyä ja opit itsellesi soveltuvimmat vaikuttamisen keinot.

– Itsevarmuutesi esiintyjänä kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

– Opit Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla valmistat jatkossa esityssaineistoja, jotka vahvistavat asiantuntijamielikuvaasi sekä viestiäsi merkittävästi.

– Saat vuodeksi käyttöösi laajan Vaikuta oikein -verkkokurssin sisällön, mistä löytyy runsaasti opetus- ja esimerkkivideoita, kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia.

– Intensiivisessä valmennuksessa pääset keskittymään ja paneutumaan kahdeksi kokonaiseksi päiväksi vaikuttamisen maailmaan ja pystyt kehittämään esiintymisvalmiuksiasi nopeassa tahdissa.

– Pienryhmässä kehittyminen on nopeampaa, kun voit ammentaa oppia myös toisilta samassa tilanteessa olevilta ryhmän jäseniltä.

– Lähivalmennuksessa saat harjoitella esiintymistä ja aineistojen esittämistä kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja turvallisessa pienryhmässä.

“Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia ja helposti käytäntöön vietäviä asioita.”

Elina Jalonen, johtamisen valmentaja

Näin intensiivinen lähivalmennus kokonaisuus toimii

Voit ostaa valmennuksen joko verkkokaupasta tai laskulla. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja tunnukset verkkokurssiaineistoon.

Ilmoittaudu oston jälkeen sinulle sopivimpaan lähivalmennusryhmään sähköpostilla asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Sitova ilmoittautuminen ryhmään vahvistetaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on ryhmäkohtainen, eikä siten oikeuta paikkaan toisessa ryhmässä. Sairastapauksissa kurssipaikan varattuna pitämisestä laskutetaan 50 % kurssin hinnasta ja saat tilalle 2 h henkilökohtaisen etävalmennuksen sovittuna ajankohtana – ja tietenkin Vaikuta Oikein -verkkokurssin.

Lähivalmennuspäivät toteutetaan Helsingin ydinkeskustassa Business Meeting Parkissa. Osoite on Kluuvikatu 7. Saat saapumisohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Valmennuspäiviin kuuluu koulutustiloissa tarjoiltavat aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit.

Verkkokurssin aineiston saat käyttöösi kurssin ostettuasi. Aineisto on käytössäsi vuoden eteenpäin. Käytämme verkkokurssin materiaaleja myös valmennuksen tukimateriaalina, joten sinun kannattaa tutustua siihen jo ennen lähivalmennuspäiviä. Valmennuspäivissä hyödynnämme oppeja, mutta keskitymme silloin harjoitteluun. Lähipäivien jälkeen voit opiskella verkkokurssilta itsenäisesti lisää ja palata esimerkkeihin ja vinkkeihin myöhemmin.

Lähivalmennuspäivien sisältö ja ohjelma

 
 
1. päivä 9:00-17:00

Sanaton viestintä & kehonkieli haltuun ja poweria esiintymiseen!

 • Onnistuneen esiintymisen avaimet ja sanattoman viestinnän mahdollisuudet
 • Askelmerkit estradilla asiantuntijana, myyjänä, innostajana
 • Vaikuttaminen erilaisissa työelämän tilanteissa
 • Henkilökohtaiset, videoitavat esiintymisharjoitukset kehittävällä ja kannustavalla palautteella
 • Ennakkotehtävänä on valmistella 3 minuutin esitys
2. päivä 8:30-16:30

Persoonaa peliin, rohkeasti ja vaikuttavasti arjen ympyröissä.

 • Esiintymisjännityksen nujertaminen
 • Persoonani on parasta, henkilökohtaiset vahvuudet
 • Tylsistä luennoista inspiroivia esityksiä
 • Hyvän esitysmateriaalin merkitys, millainen on hyvä esitys?
 • Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava
 • Lisää videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla palautteella

Valmennuksen päätyttyä olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös etäpalavereissa!

Varaa paikkasi seuraavasta valmennusryhmästä jo tänään! Ja jos mieltäsi askarruttaa jokin valmennukseen liittyvä, niin otathan yhteyttä sähköpostitse niina@esiintymisvalmennus.fi tai numerooni 040 569 3939.

Tämä valmennuskokonaisuus sopii sinulle jos:

 • haluat kehittyä nopeasti ja varata kalenterista selkeän ajankohdan esiintymisen intensiiviselle harjoittelulle
 • haluat runsaasti henkilökohtaista valmennusta ja koet kasvokkaisen opastuksen itsellesi tärkeäksi
 • olet valmis harjoittelemaan lähivalmennuksen jälkeen esiintymisen askelmerkkejä ja vaikuttavan esitysaineiston valmistamista verkkokurssin ohjeiden tukemana.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudut mukaan ostamalla valmennus suoraan verkkokaupasta ja ilmoittautumalla sen jälkeen valitsemaasi lähivalmennusryhmään sähköpostilla asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi. Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassa luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla.

Halutessasi voit pyytää yrityksellesi laskun. Laskutus onnistuu e-laskuna tai pdf-laskulla sähköpostin välityksellä. Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Laskulla yrityksesi voi hankkia valmennuksen myös useammalle työntekijälle. Mikäli haluat sopia laskutusmahdollisuudesta, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi.

Valmentajana Niina Sainius

Toimin valmentajanasi yli 15 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

100 % takuu

Valmennuksessani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro valmennuksen päätyttyä, 2 vrk:n sisällä, jos petyit valmennuskokonaisuuteen silloin maksat kokonaisuudesta vain lähivalmennuksen tarjoilukulut 75 euroa + alv 24%.

Tutustu valmennusajatuksiini videoiden avulla

Verkkokurssista saat vinkkejä ja muistin virkistystä koko vuodeksi