Opi Vaikuttajaksi -lähivalmennus, 2 päivää

890,00  sis. alv

Intensiivinen, kaksipäiväinen lähivalmennus pienryhmässä + Yli 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssi + Sinun vuorosi loistaa, Esiintymisen kielen opas -kirja ja tarjoilut.

SEURAAVAT LÄHIVALMENNUKSET
1-2.2.2024 Helsinki täynnä!
18-19.4.2024 Helsinki
23-24.5.2024 Helsinki

 

Haluatko panostaa esiintymisen taitoosi ja oppia vaikuttavaksi esiintyjäksi intensiivisessä ohjauksessani? Teetkö asiantuntijatyötä ja sinun pitäisi vakuuttaa kuulijasi myyntineuvottelussa, luennoitsijana tai esimiehenä? Intensiivisen kahden päivän valmennukseni ja monipuolisen verkkokurssimateriaalin tukemana otat haltuun vaikuttamisen askelmerkit ja opit varmaksi ja luontevaksi esiintyjäksi. Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Saat laskun halutessasi e-laskuna tai sähköpostilla (pdf). Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi. Laskulla kurssin voi hankkia samalla useammalle työntekijälle.

Ota yhteyttä

14 + 4 =

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöösi?

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

 

Vaikuttaminen on helppoa, kun tietää MITÄ kannattaa tehdä ja MIKSI.

OPI VAIKUTTAJAKSI -lähivalmennuksessa autan juuri sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan ja tavoitteellisen PowerPoint-esityksen. Kyse on lopulta hyvin arkisista ja helpoista asioista, kun vain tiedät, miten kannattaa
a) valmistautua
b) rakentaa esitysaineisto ja
c) hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

Lupaan, että käytännöllisillä opeillani sinusta tulee entistä varmempi vaikuttaja!

 

"Osallistuin Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista!"

Merja Piispanen, Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

Ota vaikuttavan esiintymisen askelmerkit haltuun intensiivisessä 2 päivän lähivalmennuksessa!

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on enintään 8 osallistujaa. Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Kuuntele alla olevasta videosta Johanna Blomqvistin mietteet valmennuksesta. Johanna on kokenut puhuja, filosofian tohtori, fyysikko ja kirjailija sekä kouluttaja. Arvostan hänen monipuolista analyysiaan valmennuksen sisällöstä ja olen todella iloinen että hän sai tukea omiin tarpeisiinsa juuri minun valmennuksestani!

 

 

Intensiivisenä lähivalmennuksena toteuttavaan OPI VAIKUTTAJAKSI -valmennukseen liittyy myös korkeakouluille suunniteltu 1-2op Esiintymisen kieli -verkkokurssiaineisto. Verkkokurssi sisältää opetus- ja esimerkkivideoita, runsaasti kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia. Saat verkkokurssimateriaalin käyttöösi kurssipäivien jälkeen ja se on käytössäsi 12 kuukautta! Saat ilmoittauduttuasi valmistautumisohjeet ja vinkit mihin verkkokurssimateriaalin videoon sinun kannattaa perehtyä ennen lähivalmennuspäiviä. Lähivalmennuspäivissä keskitymme harjoitteluun, vaikuttavan esitysaineiston valmistamiseen sekä esiintymisen askelmerkkien haltuun ottamiseen. Verkkokurssimateriaalin on käytössäsi koko seuraavan vuoden ajan, joten voit palata siihen myös intensiivipäivien jälkeen ja vahvistaa valmennuksen oppeja.

 

 

 

Lähivalmennus pidetään Helsingin ydinkeskustassa, Kluuvikatu 7, Business Meeting Parkissa. Valmennuspakettiin kuuluu aamupala, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

 

Valmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

- Juuri sinun yksilöllistä esiintymistaitoasi vahvistavassa valmennuksessa uudistat tapasi esiintyä ja opit itsellesi soveltuvimmat vaikuttamisen keinot.

- Itsevarmuutesi esiintyjänä kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

- Opit Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla valmistat jatkossa esityssaineistoja, jotka vahvistavat asiantuntijamielikuvaasi sekä viestiäsi merkittävästi.

- Saat vuodeksi käyttöösi laajan Esiintymisen kieli -verkkokurssin sisällön, mistä löytyy runsaasti opetus- ja esimerkkivideoita, kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia.

- Intensiivisessä valmennuksessa pääset keskittymään ja paneutumaan kahdeksi kokonaiseksi päiväksi vaikuttamisen maailmaan ja pystyt kehittämään esiintymisvalmiuksiasi nopeassa tahdissa.

- Pienryhmässä kehittyminen on nopeampaa, kun voit ammentaa oppia myös toisilta samassa tilanteessa olevilta ryhmän jäseniltä.

- Lähivalmennuksessa saat harjoitella sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoja, esiintymistä ja aineistojen esittämistä kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja turvallisessa pienryhmässä.

 

“Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia ja helposti käytäntöön vietäviä asioita.”

Elina Jalonen, johtamisen valmentaja

 

Näin intensiivinen lähivalmennus kokonaisuus toimii

Voit ostaa valmennuksen joko verkkokaupasta tai laskulla. Ilmoittaudu oston jälkeen sinulle sopivimpaan lähivalmennusryhmään sähköpostilla asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi. Sitova ilmoittautuminen ryhmään vahvistetaan sähköpostitse. Ilmoittautuminen on ryhmäkohtainen, eikä siten oikeuta paikkaan toisessa ryhmässä. Sairastapauksissa kurssipaikan varattuna pitämisestä laskutetaan 50 % kurssin hinnasta ja saat tilalle 2 tunnin henkilökohtaisen etävalmennuksen sovittuna ajankohtana - ja tietenkin Esiintymisen kieli -verkkokurssin.

Lähivalmennuspäivät toteutetaan Helsingin ydinkeskustassa Business Meeting Parkissa. Osoite on Kluuvikatu 7. Saat saapumisohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Valmennuspäiviin kuuluu koulutustiloissa tarjoiltavat aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit.

Lähivalmennuspäivien sisältö ja ohjelma

1. päivä 9:00-17:00

Sanaton viestintä & kehonkieli haltuun ja poweria esiintymiseen!

 • Onnistuneen esiintymisen avaimet ja sanattoman viestinnän mahdollisuudet
 • Askelmerkit estradilla asiantuntijana, myyjänä, innostajana
 • Vaikuttaminen erilaisissa työelämän tilanteissa
 • Etänä olet todella lähellä: kuinka loistat ammattitaidolla etätilanteissa
 • Henkilökohtaiset, videoitavat esiintymisharjoitukset kehittävällä ja kannustavalla palautteella
 • Vaikuttamisen 20 tärkeintä helposti harjoiteltavaa tekniikkaa
 • Ennakkotehtävänä on valmistella 3 minuutin esitys
2. päivä 8:30-16:30

Persoonaa peliin, rohkeasti ja vaikuttavasti arjen ympyröissä.

 • Esiintymisjännityksen nujertaminen
 • Persoonasi on parasta, henkilökohtaiset vahvuudet
 • Tylsistä luennoista inspiroivia esityksiä
 • Hyvän esitysmateriaalin merkitys, millainen on hyvä esitys?
 • Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -työpaja sinun esitystäsi varten
 • Lisää videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla palautteella

 

Valmennuksen päätyttyä olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös etäpalavereissa!

 

Varaa paikkasi seuraavasta valmennusryhmästä jo tänään! Ja jos mieltäsi askarruttaa jokin valmennukseen liittyvä, niin otathan yhteyttä sähköpostitse niina@esiintymisvalmennus.fi tai numerooni 040 569 3939.

 

Tämä valmennuskokonaisuus sopii sinulle jos:

 • haluat kehittyä nopeasti ja varata kalenterista selkeän ajankohdan esiintymisen intensiiviselle harjoittelulle
 • haluat runsaasti henkilökohtaista valmennusta ja koet kasvokkain opastuksen itsellesi tärkeäksi
 • olet valmis harjoittelemaan lähivalmennuksen jälkeen esiintymisen askelmerkkejä ja vaikuttavan esitysaineiston valmistamista verkkokurssin ohjeiden tukemana.
Kiitos esiintymisvalmennuksesta, joka todella kolahti. Sain ottaa koulutuksen opit käyttöön pian koulutuksen jälkeen - ja ne todella toimi. Muutos oli mullistava. Olen esiintynyt ja kouluttanut työurani aikana paljon, mutta nyt esiintymiseen tuli mukaan ilo ja virta. Maaginen kaava toimii esityksessä!
Sain koulutuksesta paljon sellaista mitä en edes osannut odottaa. Niinalla on taito luoda ryhmään tunnelma, jonka avulla tapahtuu asioita. Ihmiset uskaltavat tarkastella omaa tilannettaan rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti. Ilmapiriin ja taitavan ohjauksen myötä, moni löytää kipukohtia, jotka ovat estäneet vapaan, hyvän esiintymisen.
Mikään ei ole enää ennallaan - Niin kuin Niina lupasi. Huomasin esiintyväni koulutuksen jälkeen itsevarmasti, läsnäolevasti ja innostuneesti. Koska luotin koulutuksesta saamiini ohjeisiin. Harjoitukset olivat koulutuksessa hyviä ja konkreettisia, ja niistä jäi muistijälki, joka kantaa esiintymisissä.
Sitä paitsi koulutuspäivät oli hauskat - se ei todellakaan ole itsestäänselvyys kun koulutuksiin lähtee. Niina laittaa itsensä ja persoonansa peliin ja tuo sillä meille osallistujille unohtumattomia kokemuksia.

Vilpittömästi suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat tulla vaikuttaviksi esiintyjiksi.

 

Minna Pitkäniemi
Hankesuunnittelija, Hengitysliitto

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudut mukaan ostamalla valmennus suoraan verkkokaupasta ja ilmoittautumalla sen jälkeen valitsemaasi lähivalmennusryhmään sähköpostilla asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi. Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassa luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla.

Halutessasi voit pyytää yrityksellesi laskun. Laskutus onnistuu e-laskuna tai pdf-laskulla sähköpostin välityksellä. Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa.Voimme sopia myös osamaksusta, keskustellaan lisää. Laskulla yrityksesi voi hankkia valmennuksen myös useammalle työntekijälle. Mikäli haluat sopia laskutusmahdollisuudesta, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi.

 

Valmentajana Niina Sainius

Toimin valmentajanasi lähes 20 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Valmennuksiini on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista sadoista eri yrityksistä todella monilta eri toimialoilta! Yrityksille suunnattujen valmennusten lisäksi opetan esiintymistaitoa mm. Oulun Yliopiston tohtorikoulussa sekä satunnaisesti ammattikorkeakouluissa.

Suomenkielen sana ESIINTYMISVALMENNUS syntyi asiakkaideni keksimänä, joten olen Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentaja-titteliä käyttänyt kouluttaja. Olen taitovalmentaja, joka keskittyy osallistujien vahvuuksiin! Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin, sekä tietoisesti vaikuttamisen taitojen kouluttamiseen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta sekä iloisesta ja energisestä, yksilön itsetuntoa kohottavasta valmennustyylistä.

Toinen intohimoni on auttaa asiantuntijoita valmistamaan selkeitä, pää-viestit kiteyttäviä ja inspiroivia presentaatioita kehittämäni Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan™ avulla.

Olen opiskellut esiintymistaitojen lisäksi kansainvälistä kauppaa, yritystoimintaa, tiedottamista, audiovisuaalista viestintää, graafista suunnittelua sekä laulua.

Yli 300 sivuinen kirjani, Nyt on sinun vuorosi loistaa - Esiintymisen kielen opas, julkaistiin keväällä 2021. Kirjani löytyy valtakunnallisesti kirjakaupoista sekä kirjastoista. Helpoiten kirjan voi hankkia verkkokaupastani vaikutaoikein.fi

Kirjaani, verkkokurssejani sekä YouTubesta löytyviä opetusvideoitani käytetään oppimateriaaleina yliopistoissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa.

100 % takuu

Valmennuksessani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro valmennuksen päätyttyä, 2 vrk:n sisällä, jos petyit valmennuskokonaisuuteen silloin maksat kokonaisuudesta vain lähivalmennuksen tarjoilukulut 75 euroa + alv 24%.

 

Tutustu valmennusajatuksiini videoiden avulla

Verkkokurssista saat vinkkejä ja muistin virkistystä koko vuodeksi