Niinan ammattitaito ja rehellinen palaute nostavat kokeeneenkin esiintyjän uudelle tasolle sekä kehon kielen että esitysmateriaalin osalta. Suosittelen!
Sari Torkkola

Tietohallintojohtaja, tietokirjailija, Patria

Tuhti verkkomateriaali tempaisee alusta saakka ja tuo jatkuvasti arvokasta lisätietoa esiintymistekniikasta ja –taktiikasta. Materiaali oli niin innostava, että se inspiroi aloittamaan muutostyön jo heti samana päivänänä ja kertomaan siitä eteenpäinkin.
Minna Nurmisalo

markkinointipäällikkö, MariCare Oy

Kiitos Niina aivan erinomaisesta ja todella intensiivisestä esiintymisvalmennuksesta. Niina pystyy antamaan oppeja niin ”junioreille”, kuin myös kokeneille konkareille.

Olen käynyt monien eri koulutusyritysten myynti/esiintymisvalmennuksissa 20 vuoden urani aikana, Niinan valmennus oli ehdottomasti paras ja eniten konkreettista hyötyä tuova, riippumatta siitä, mikä presentoitava aihe ja esityksen tarkoitus on.

Sain paljon enemmän kuin olin ikinä voinut odottaa, pystyn hyödyntämään näitä oppeja todella paljon, tullakseni yhä paremmaksi ja luontevammaksi esiintyjäksi (vaikka aihe olisi joskus tylsä, mutta vaikuttavuus pitää silti saada aikaan).

Valmennuksesi ansiosta olen entistäkin parempi ja vakuuttavampi sekä vaikuttavampi esiintyjä jatkossa. Tulen ehdottomasti antamaan suositukseni kaikille, jotka tarvitsevat esiintymisvalmennusta. Niina on valmentajana Guru, jollaisen olisin toivonut että olisin tavannut jo vuosia sitten.

Sami Salmi

Director, CGI Suomi Oy

Niina on iloa pursuava ja energinen henkilö. Hän osaa haastaa henkilöitä ja kyseenalaistaa asioita. Niina sai uutta vauhtia meidän myyntiimme. Olemme käyttäneet Niinan tukea jo useamman kerran onnistuneesti tiimimme motivoimiseen ja ajatusten pöllyttämiseen.
Erkki Soppela

toimitusjohtaja, yrittäjä, Advance Team Oy

Olen omasta mielestäni ollut ihan kohtuullinen esiintyjä ja esitysmateriaalin tekijä. Kokemuksesta huolimatta jännitin aina jollain tapaa sekä itse esitystä että esitettävän materiaalin sisältöä. Riittääkö kuulijoiden kiinnostus esityksen loppuun saakka? Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!
Hannu Kesänen

Marketpäällikkö, Osuuskauppa Hämeenmaa

Myynnin ja markkinoinnin avainhenkilöille suunnitellusta valmennuksesta palautetta.

”Videointi jännitti turhaan etukäteen, sillä se oli lopulta oppimisen kannalta paras osuus. Vinkkejä tuli paljon ja ne varmasti jäävät mieleen eli apua oli paljon. Kiitos!”

”Erittäin opettavaa nähdä itsensä videolta ja mitä ”korjattavaa” omassa esiintymisessä on. Kouluttaja uskalsi sanoa rehellisesti jokaiselle miten kehittää omaa esiintymistään.”

”Inspiroiva esitys, antoi ajattelemisen aihetta ja oli hyvä huomata konkreettisesti asioita, mihin tulee kiinnittää omassa esityksessään huomiota.”

”Erittäin kiinnostava aihe ja hyvä, eläväinen esiintyjä. Herätti pohtimaan monia juttuja ihmisten välisessä kommunikaatiossa ja omassa toiminnassa.”

”Pätevä luennoitsija jolla hyvä uusi lähestymistapa.”

”Tärkeää asiaa osaavasti esitettynä. Bueno.”

Maarit Pulkkinen

Myyntipäällikkö, Orion Oyj, Orion Pharma

Luennoin jatkuvasti eri yliopistoissa, niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa. Suurimman viimeaikaisen muutoksen esityksieni sisältöön teki Niinan valmennukseen osallistuminen. Valmennuksen seurauksena esityksieni ydinviestit sekä visuaalisuus kehittyivät todella paljon. Läsnäoloni luentotilassa on kokenut erittäin positiivisen muutoksen ja saan parempaa palautetta luentojen sisällöstä. 

 

Esiintymiskoulutus on usein standardia bulkkitavaraa. Niinan lähestymistapa esiintymisen ja vaikuttamisentaitojen kehittämiseen sekä koulutuksen käytännönläheiset vinkit sopivat niin yliopistotason huippututkijoille kuin kaikille opetustyön ammattilaisille. Suosittelen että hänen uusin projektinsa saa kehitystukea sillä tarve esiintymiskoulutukselle on suuri.​

Jukka-Pekka Heikkilä, KTT

Aalto-yliopiston ja Suomen Akatemian yrittäjyyden tutkijatohtori , Stanfordin yliopiston vieraileva tutkija

Kiitos taas kerran huikeasta kurssista VAT9-kurssilaisten kanssa 2016. Sait erittäin positiivista palautetta (mikä ei yllätä) koko ryhmältä. Kehuivat parhaaksi lähijaksoksi tähänastisista ja joku jopa sanoin, että paras koulutus missä ikinä on ollut. Joten pistähän nokka pystyyn vaan  – Niina on valmentanut meillä kiitellysti vuodesta 2006.

Ville Muranen

kouluttaja, Santasport Lapin Urheiluopisto

 

Asiantuntijaesityksen maaginen kaava -koulutus oli innostava ja vaikuttava. Koulutus herätti huomaamaan myös oman organisaation sudenkuopat, johon valitettavan usein olemme sortuneet.

Viestinnän näkökulmasta koulutus oli rakennettu nimenomaan kuulijaa/kohderyhmää ajatellen, mutta samalla edesauttaen itse viestijän sanoman tehokasta kertomista. Viestinnällisiä tehokeinoja käytettiin hyvin hyödyksi esitystä rakennettaessa.

Kouluttajamme Niina Sainius oli inspiroiva ja asiantunteva sekä sai omalla rempseällä persoonallaan koko koulutusporukan mukaansa. Suosittelen koulutusta lämpimästi!

Pauliina Hämäläinen

Viestintäpäällikkö, Tuomi Logistiikka Oy

Vaikuttavan esitysaineiston maaginen kaava -koulutus tarjosi viestinnän ammattilaiselle tuoreita ja hyödyllisiä näkökulmia sekä konkreettisia vinkkejä esitysten tehostamiseksi.

Koulutuksesta saamiemme työkalujen avulla pystymme kehittämään koko organisaatiomme asiantuntijaviestintää tehokkaampaan ja vaikuttavampaan suuntaan.

Vilpitön suositus!

Laura Tähkävuori

Viestintäsuunnittelija, Tuomi Logistiikka Oy

 

Osallistuin Niina Sainiuksen Vaikuttamisen taito ja sanattoman viestinnän keinot  sekä Asiantuntijaesityksen maaginen kaava webinaareihin. WebAkatemian järjestämät tilaisuudet olivat erittäin hyvin suunniteltuja ja toteutettuja. Kouluttaja Niina Sainius osasi asiansa todella hyvin. Esityksissä käytiin läpi sekä viestinnän perusasiat, että sanattomaan viestintään liittyviä erityisnäkökohtia ja selkeästi kuinka vaikuttavia esityksiä rakennetaan. Suosittelen näitä webinaareja lämpimästi kaikille esiintymistaitoa tarvitseville henkilöille.

Jouko Vaskimo

TkT Projektiliiketoiminta, liiketoimintapäällikkö , Digia 

”I´ve had the pleasure of attend one of her courses in sales training and learned a lot from myself and the art of doing business. It´s about people, perceptions, attitudes, smile, enthusiasm and determination. And now when we are partly doing business together, I learn more every time. Niina is full of energy and she passes it on all the time. X-Y-X-Y – that is what u should say to relax your face!”

Samuli Salokangas

Head of the Advertising Department, Oy Otto Brandt Ab 

“Kykenet luomaan niin hienon luottamuksen ja avoimuuden tunnelman lyhyessä ajassa, että tällaiset jaetut kokemukset mahdollistuvat. En tiedä, olenko koskaan ollut vaikuttavammassa koulutuksessa!”

Päivi Saatsi

Toimitusjohtaja, Työvalmennus Futuuri

 

Toimin Suomen ympäristökeskuksessa henkilöstön kehittämisen parissa ja sitä kautta olen päässyt tutustumaan Maagiseen kaavaan ja Niinaan kouluttajana. Järjestimme koulutuksen, jossa ensimmäisessä osassa oli ihan esiintymiseen liittyviä vinkkejä. Toinen tapaaminen piti olla meidän toimipaikassa, mutta maailma muuttui keväällä 2020 ja jouduimme siirtämään tilaisuuden etänä pidettäväksi.

Testasimme yhteyksiä etukäteen, jotka toimivat oikein hyvin. Seuraavana päivänä kurssilaisten kanssa kävimme noin neljä tuntia läpi Esitysaineiston Maagista Kaavaa ja osallistujat olivat kaikki nettiyhteyksien päässä. Iltapäivä sujui ja vedettiin erittäin hyvin. Ihmiset olivat aktiivisia ja näimme myös toisemme kokoajan. Tauotus ym. olivat hyvin ajoitettua ja yhteydet pelasivat erinomaisesti. Näinä aikoina suosittelen erittäin lämpöisesti tämän tyyppisen koulutuksen ottamista. Et varmasti pety.

Minna Wasenius

Suunnittelija, koulutus, henkilöstön kehittäminen ja koulutuksen hallintajärjestelmä

Niinalla on taitoa ja sydäntä nähdä ja rohkaista. Hän osaa neuvoa etenemään pienin, konkreettisin askelin ja ottaa ihmiset yksilöinä. Arvostan sitä todella paljon. Suosittelen Niinaa! Esiintymistaito on tekniikkaa, mutta vain osin. Ennen kaikkea se on itsensä tuntemista ja omien vahvuuksien hyödyntämistä, henkistä kehittymistä. Kun opettaja on tarpeeksi hyvä niin esiintymistilanteiden välttelijä saattaa alkaa janota esiintymistilanteita. Näin taisi juuri käydä minulle!

Terhi Tikkala

generalsekreterare, Mittengruppen i Nordiska rådet

 

Niina on loistava esiintymisvalmentaja, joka vaatii koulutettavistaan paljon ja samalla itseltään. Tuloksia ei synny ilman työtä ja yrittämistä kuten ei urheilussakaan. Hän saa ihmisessä aikaan muutoksia jo parissa tunnissa – sitä enemmän mitä enemmän ihminen itse haluaa! Suosittelen lämpimästi.

Esko Hatunen

Toimitusjohtaja, Liikkuva Kuva Oy

 

Kiitos Niina, että saimme sinut mukaan Kymenlaakson-, Saimaan-, Pohjois-Savon- ja Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistysten yhteiseen Tyhy -päivään Kotkan Santalahteen 3.6.2016.

Esityksesi oli ammattitaitoinen, innostava ja mukaansatempaava. Palasimme kaikki työpaikoillemme sydän roihuten!

Riitta Korhonen

Toiminnanjohtaja, Kymenlaakson Syöpäyhdistys r.y.

Valmennuspäivä oli todella herättävä ja koko tiimi oli todella tyytyväinen päivän antiin. Tätä pitää jatkaa. Iso kiitos rakentavista ja itseluottamusta nostavista palautteista, päivä antoi eväitä meille kaikille parempiin kohtaamisiin.

Pirjo Rantanen

Toimitusjohtaja, A.Vogel Oy

Niinan valmennus meni suoraan ytimeen. Se kirkasti omat vahvuuteni esiintyjänä ja erityisesti sen ydinaidouden, josta käsin itseni pitää vuorovaikuttaa unohtamatta tärkeitä yksityiskohtia joilla viestiä paremmin. Yksi parhaimpia kokemuksiani ikinä. Niinalla on kyky nostaa potentiaalisi esiin arvostavalla tavalla.

Makke Leppänen

Senior & Business Coach, Corendo Oy

Innostava koulutus ja helposti lähestyttävä kouluttaja. Kouluttajan esimerkit omasta elämästä antoi motivaatiota sekä itselle varmuutta ”esiintyä” rohkeasti eri tilanteissa.

Harjoitukset toivat konkretiaa luennolle ja mukavasti osallisti kuulijat koulutukseen. Mahtavaa!!!!!

Katri Arvila

Projektipäällikkö, Avain Askel, Sotek-säätiö

 

Innostava koulutus ja helposti lähestyttävä kouluttaja. Kouluttajan esimerkit omasta elämästä antoi motivaatiota sekä itselle varmuutta ”esiintyä” rohkeasti eri tilanteissa.

Harjoitukset toivat konkretiaa luennolle ja mukavasti osallisti kuulijat koulutukseen. Mahtavaa!!!!!

Katri Arvila

Projektipäällikkö, Avain Askel, Sotek-säätiö

 

Niina väittää olevansa tosi mukava ja iloinen, mutta se ei ole missään nimessä koko totuus. Olen nähnyt hänen ampuvan alas useita ihmisiä esiintymistaitoharjojen norsunluutornista ja se on ollut heille pelkästään hyväksi. Joskus palaute on niin rakentavaa ja suoraa, että se menee suoraan sieluun asti. Hyvällä tavalla.
Joskus meidän täytyy kohdata todellisuus sen suhteen missä olemme nyt, että voisimme jatkaa matkaa tästä eteenpäin. Jos sinä haluat kehittyä esiintyjänä, Niinan valmennus on sinulle välttämättömyys.

Timo Hyväri

valmentajien sparraaja, Valmentaja-akatemia 

Kiitos esiintymisvalmennuksesta, joka todella kolahti. Sain ottaa koulutuksen opit käyttöön pian koulutuksen jälkeen – ja ne todella toimi. Muutos oli mullistava. Olen esiintynyt ja kouluttanut työurani aikana paljon, mutta nyt esiintymiseen tuli mukaan ilo ja virta. Maaginen kaava toimii esityksessä!
Sain koulutuksesta paljon sellaista mitä en edes osannut odottaa. Niinalla on taito luoda ryhmään tunnelma, jonka avulla tapahtuu asioita. Ihmiset uskaltavat tarkastella omaa tilannettaan rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti. Ilmapiriin ja taitavan ohjauksen myötä, moni löytää kipukohtia, jotka ovat estäneet vapaan, hyvän esiintymisen.
 
Mikään ei ole enää ennallaan – Niin kuin Niina lupasi. Huomasin esiintyväni koulutuksen jälkeen itsevarmasti, läsnäolevasti ja innostuneesti. Koska luotin koulutuksesta saamiini ohjeisiin. Harjoitukset olivat koulutuksessa hyviä ja konkreettisia, ja niistä jäi muistijälki, joka kantaa esiintymisissä.
 
Sitä paitsi koulutuspäivät oli hauskat – se ei todellakaan ole itsestäänselvyys kun koulutuksiin lähtee. Niina laittaa itsensä ja persoonansa peliin ja tuo sillä meille osallistujille unohtumattomia kokemuksia.

Vilpittömästi suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat tulla vaikuttaviksi esiintyjiksi.

Minna Pitkäniemi

Hankesuunnittelija, Hengitysliitto

Voin todella suositella Niinan kursseja jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia, helposti käytäntöön vietäviä asioita.

Teknisesti verkkokurssi toimi moitteettomasti. Asiaa on valtavasti ja sen sisäistämiseen pitää varata aikaa. Asiat olivat hyvin selkeästi ja havainnollisesti esitetty ja argumentit aukesivat hyvin “miksi” kysymysten kautta.

Hyvän esitysmateriaalin suunnittelemiseen ja tekemiseen meni paljon aikaa, mutta lopputulosta on ilo esitellä. Materiaali tukee
esitystä, aivan uudella tavalla ja on varmasti kuulijoille paljon miellyttävämpää ja ajatuksia herättävämpää kuin entinen.

Nyt hyvän esityksen kaava on hallinnassa, ja niitä on helppo soveltaa tulevaisuudessakin.

Palan innosta päästä esittelemään motivoivaa johtamista uusilla materiaaleillani.  Hyvä materiaali nostaa itsevarmuutta ja vie jännityksen esityksistä.

Kiitos erittäin selkeästä ja havainnollisesta kurssista. Powerpointit ovat saaneet uudet sisällöt ja ilmeet.

Elina Jalonen

johtamisen valmentaja, http://oivaltaen.fi

Niinan ammattitaitoon voi luottaa jokaisessa valmennuksessa!
Kiitos jälleen hyvästä valmennuspäivästä! Osallistujat olivat ihan täpinöissään. Tässä vielä heiltä palautetta:

”Tämä oli AIVAN LOISTAVA! Todella hyvää ohjausta ja tekemisen kannalta oleellisia harjoituksia. Ymmärrystä kokonaisvaltaisesti erilaisten temperamenttien päälle jne. Mieletön päivä.”

”Oli tosi mahtava valmentaja ja voimauttava, hyödyllinen ja hauska päivä. Minusta tätä valmentajadaamia kannattaisi kierrättää koko Allerilla, tällaisesta suoraviivaisesta ja rennosta esiintymisvalmennuksesta olisi kaikille hyötyä.”

”Parhaita koulutuksia, joissa olen ollut. Kiitos.”

”Todella antoisa koulutus, josta sai paljon konkreettisia työkaluja omaan työhön. Kouluttaja oli valittu ansiokkaasti.”

”Valmentaja oli mahtava ja inspiroiva tyyppi, joka lähestyi esiintymistä radikaalisti erilaisella tavalla kuin itselläni oli koskaan ennen tullut vastaan. Ei risuja, vain ruusuja.”

Timo Niskanen

HR Coordinator, Aller Media

Niinan ammattitaito tuo henkilöstölle monipuolisesti uusia näkökantoja. Hän suunnittelee ja toteuttaa kohderyhmälle yllätyksellisen ja iloisen valmennuksen, jossa yhdistyvät sekä työyhteisön rivien tiivistyminen että ammatillinen kehittyminen. Oman henkilöstöni saaman hyödyn ansiosta olen suositellut Niinaa myös muille ketjumme konttoreille. Valmennuksen toteuttaneet yksiköt ovat olleet kiitollisia ILON kouluttaja -vinkistäni. Suosittelen Niinaa edelleen lämpimästi.
Riitta Haikola

Palvelujohtaja, Accountor, Vaasa

Osallistuin n. kaksi vuotta sitten Niinan vaikuttavaan 2 päivän valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista! Mikäpä olisi parempi pohja yhdessä tekemiselle ja tulosten saavuttamiselle, kuin innostunut henkilöstö, johon myös itse lukeudun.
Tämän kaiken sain nyt kertoa kertauskurssilla silmät loistaen Niinalle ja kiittää häntä mahtavasta valmennuksesta. En tiennyt mihin itseni laitoin, mutta nyt tiedän että se kannatti!
Merja Piispanen

Prismajohtaja , HOK-Elanto Liiketoiminta

Niina räätälöi Vaisalan tuotekehityksen projektipäälliköille ja tuotepäälliköille (16) intensiivivalmennuksen, jossa opimme vaikuttamaan. Saimme Niinan valmennuksesta sellaiset eväät, joilla pärjää pitkin palloa. Tuloksena on, että nyt meidän esityksistämme pidetään ja meidän viestimme ymmärretään.

Niina valmensi myös minut itseni. Pidin hänen vahvasta ammattitaidostaan ja miten tarkasti hän huomioi meidät yksilöinä. Parasta oli kuinka jokainen ryhmästäni sai Niinalta evästykset ja neuvot ”juuri hänelle”. Eikä todellakaan päästänyt meitä helpolla!

Valmennuksen hyöty näkyy nyt itsevarmuutena. Nyt tuotekehityksen propellipäät nojaavat rennosti omaan asiantuntijuuteensa, esittävät asiansa rauhassa ja vakuuttavasti, sekä tiivistävät keskeisimmät viestinsä niin että ne menevät kuulijoille oikein perille. Olemme saaneet näistä runsaasti positiivista palautetta.

Arto Kylmänen

Development Mgr, Vaisala Oyj, CEN Offering

Vaikuttamisen taito on ylivoimaisesti tärkein taito tulevaisuuden työelämässä. Vaikuttavuus perustuu hyvään tekniikkaan ja kykyyn olla aito oma itsensä. Pelkkä tekniikka tuottaa mekanistista ja kylmää esiintymistä, joka ei enää toimi nykypäivänä. Pelkkä aitous taas on – noh, pelkästään herttaista. Mutta näiden kahden yhdistelmä on rautainen ja yhä tänä päivänä aivan liian harvinainen.

Aitous ja rautainen tekniikka ovat Niinan esiintymisvalmennuksen kulmakivet. Hän myös elää kuten opettaa: Valmennustekniikan lisäksi Niinan persoona ja elämänviisaus pystyvät kätilöimään valmennettavasta esiin potentiaa, joka ilman Niinan apua voisi jäädä piiloon.

Suosittelen Niinan valmennusta ihan jokaiselle, joka haluaa menestyä tämän päivän ja huomisen (työ)elämässä.

 

Karoliina Jarenko, VTM

Director of Content, Filosofian Akatemia Oy

 

 

Niinalla on erinomainen kyky aistia ja havainnoida erilaisia tunnelmia ja ihmisiä, ja ymmärtää niiden vaikutuksia asiakkaan kokemaan palveluun. Loistavasti kootulla seminaarisisällöllä, Niinan vahvalla karismalla ja osuvalla huumorilla täydennetty valmennus teki konkreettisesti todeksi myös yksilöllisen, kunkin omaa persoonaa vahvistavan huikean kasvun erilaisissa ryhmäohjaus- ja myyntitilanteissa. Suosittelen!

Tarja Tuuli-Dammert

Ravintoterapeutti, toimitusjohtaja, TTplus Oy

 

Niinan valmennuksen ansiosta saan suunterveysaiheisiin luentoihini enemmän rentoutta. Pystyn hyödyntämään jatkossa paremmin iloista ja innostavaa persoonani opetus- ja asiantuntijatehtävissä tiedonvälittämisestä tinkimättä. Innostus näkyy koko olemuksessani ja samalla tieto välittyy vakuuttavasti.

Kaisu Marttila

Suunterveydestä luennoiva hammaslääkäri

”Kiitos Niina esityksestäsi, se oli juuri sitä mitä minä odotin – jopa enemmänkin. Osallistujat olivat todella tyytyväisiä antiin, ei todellakaan peruskalvosulkeisia!  Käsittelit vuorovaikutusaihetta siten, että siitä sai eväitä niin asiakas- ja työyhteisöpintaan kuin kotioloihinkin hyödynnettäväksi. Täällä on XY-terapia vilkkaassa käytössä. Seuraavat osallistujat odottavat jo innolla tapaamistasi.”

Kaisu Ruuti

Osastonhoitaja, Akuutti24, PHSOTEY

Niinan esiintymisvalmennukset olivat todella antoisia. Esiintymiseen pureuduttiin syvällisesti ja innostavasti. Erityisen kiinnostavaa oli miten valtavasti kehonkieli vaikuttaa kommunikaatiossa ja kehonkielen harjoittelu. Niina on loistava valmentaja ja suosittelen lämpimästi hänen esiintymisvalmennuksiaan!

Topi Jokinen

CEO , Vertia Oy 

Huh huh ja halolla päähän! Mikä kurssi!  Oma esiintyminen ei ollut enää kurssin lopussa pingviinipönötystä. Esiintymistaidon perusteet kuuluu kansalaisvelvollisuuksiin!

Kata Sorvali

Yrittäjä, Pikku Delfiinit Oy

”Niinan esiintymisvalmennus oli äärimmäisen konkreettinen ja hyödyllinen. Saimme valmennusta ja harjoitusten kautta suoraa palautetta oman esiintymisen parantamiseen. Vinkit ovat jääneet omassa arjessa käyttöön!”

Marika Kakko

Marketing and Sales Manager, Lahti Sibeliushall Ltd

Niina on raudanluja ammattilainen työssään. Hän nostaa ihmisen uudelle tasolle esiintymistaidoissa – niin tarinallisesti kuin teknisesti. Työkaluarsenaalia pääsee soveltamaan käytäntöön jo valmennuksen aikana sekä välittömästi sen jälkeen omassa työssään. Vaikuttamistyöhön ja siinä onnistumiseen suosittelen lämpimästi ILO-esiintymisvalmennnusta. Jokainen myyjä, johtaja, asiakaspalvelija ja esiintyjä ansaitsee kokea tämän.

Marjo Huhtala

yritysvalmentaja, tietokirjailija, Mindfit-metodi

 

Esiintymisvalmennuksessa tehdyt käytännön harjoitukset auttoivat osallistujiamme löytämään oman itsensä esiintyjänä ja saimme paljon vinkkejä miten olla vakuuttavampi esiintyjä.

Kerttu Takala

Head of Dingle Academy, Dingle Oy 

Niina veti esiintymiskoulutuspäivän Naiset Jalkapallojohtajina –kurssillamme. Osallistujat kertoivat ennakkoon stressanneensa epämukavuusalueelle joutumista.

Koulutuksen jälkeen osallistujat kertoivat, että osuus oli ollut ihan mahtava, paras osio koko koulutuskokonaisuudessamme.

Niinalla on upea tapa luoda rento ilmapiiri, jossa porukka uskaltaa harjoitella esiintymistä ilman epäonnistumisen pelkoa.

Minttu Korsberg

Seuratoiminnan asiantuntija, Suomen Palloliitto 

Niina veti esiintymiskoulutuspäivän Naiset Jalkapallojohtajina –kurssillamme. Osallistujat kertoivat ennakkoon stressanneensa epämukavuusalueelle joutumista.

Koulutuksen jälkeen osallistujat kertoivat, että osuus oli ollut ihan mahtava, paras osio koko koulutuskokonaisuudessamme.

Niinalla on upea tapa luoda rento ilmapiiri, jossa porukka uskaltaa harjoitella esiintymistä ilman epäonnistumisen pelkoa.

Minttu Korsberg

Seuratoiminnan asiantuntija, Suomen Palloliitto 

Kiitos hienosta kurssista. Näin niitä akkuja ladataan, tavataan uusia ystäviä ja hiotaan työkalut käyttökuntoon. Onnistumiset luovat onnistumisia myös tällä esiintymisen alalla. Me itse kukin tarvitsemme näitä rohkaisuja oikeaan suuntaan. Koen, että sain juuri tätä valmennuksesta!

Tapani Koivunen

Kehitysjohtaja, kirjailija, Sihti Osuma Oy

Oli kyllä apua tästä valmennuksesta. Sain moneen asiaan vinkkiä joita olen toteuttanut mahdollisuuksien mukaan, vaikka en vieläkään esiintyjä ole, mutta suunta on parempaan.

Seppo Nieminen

Toimitusjohtaja, KeraGroup Oy