Niinan ammattitaito ja rehellinen palaute nostavat kokeeneenkin esiintyjän uudelle tasolle sekä kehon kielen että esitysmateriaalin osalta. Suosittelen!
Sari Torkkola

Tietohallintojohtaja, tietokirjailija, Patria

Tuhti verkkomateriaali tempaisee alusta saakka ja tuo jatkuvasti arvokasta lisätietoa esiintymistekniikasta ja –taktiikasta. Materiaali oli niin innostava, että se inspiroi aloittamaan muutostyön jo heti samana päivänänä ja kertomaan siitä eteenpäinkin.
Minna Nurmisalo

markkinointipäällikkö, MariCare Oy

Kiitos Niina aivan erinomaisesta ja todella intensiivisestä esiintymisvalmennuksesta. Niina pystyy antamaan oppeja niin ”junioreille”, kuin myös kokeneille konkareille.

Olen käynyt monien eri koulutusyritysten myynti/esiintymisvalmennuksissa 20 vuoden urani aikana, Niinan valmennus oli ehdottomasti paras ja eniten konkreettista hyötyä tuova, riippumatta siitä, mikä presentoitava aihe ja esityksen tarkoitus on.

Sain paljon enemmän kuin olin ikinä voinut odottaa, pystyn hyödyntämään näitä oppeja todella paljon, tullakseni yhä paremmaksi ja luontevammaksi esiintyjäksi (vaikka aihe olisi joskus tylsä, mutta vaikuttavuus pitää silti saada aikaan).

Valmennuksesi ansiosta olen entistäkin parempi ja vakuuttavampi sekä vaikuttavampi esiintyjä jatkossa. Tulen ehdottomasti antamaan suositukseni kaikille, jotka tarvitsevat esiintymisvalmennusta. Niina on valmentajana Guru, jollaisen olisin toivonut että olisin tavannut jo vuosia sitten.

Sami Salmi

Director, CGI Suomi Oy

Niinan ammattitaito tuo henkilöstölle monipuolisesti uusia näkökantoja. Hän suunnittelee ja toteuttaa kohderyhmälle yllätyksellisen ja iloisen valmennuksen, jossa yhdistyvät sekä työyhteisön rivien tiivistyminen että ammatillinen kehittyminen. Oman henkilöstöni saaman hyödyn ansiosta olen suositellut Niinaa myös muille ketjumme konttoreille. Valmennuksen toteuttaneet yksiköt ovat olleet kiitollisia ILON kouluttaja -vinkistäni. Suosittelen Niinaa edelleen lämpimästi.
Riitta Haikola

Palvelujohtaja, Accountor, Vaasa

Niinan ammattitaitoon voi luottaa jokaisessa valmennuksessa!
Kiitos jälleen hyvästä valmennuspäivästä! Osallistujat olivat ihan täpinöissään. Tässä vielä heiltä palautetta:

”Tämä oli AIVAN LOISTAVA! Todella hyvää ohjausta ja tekemisen kannalta oleellisia harjoituksia. Ymmärrystä kokonaisvaltaisesti erilaisten temperamenttien päälle jne. Mieletön päivä.”

”Oli tosi mahtava valmentaja ja voimauttava, hyödyllinen ja hauska päivä. Minusta tätä valmentajadaamia kannattaisi kierrättää koko Allerilla, tällaisesta suoraviivaisesta ja rennosta esiintymisvalmennuksesta olisi kaikille hyötyä.”

”Parhaita koulutuksia, joissa olen ollut. Kiitos.”

”Todella antoisa koulutus, josta sai paljon konkreettisia työkaluja omaan työhön. Kouluttaja oli valittu ansiokkaasti.”

”Valmentaja oli mahtava ja inspiroiva tyyppi, joka lähestyi esiintymistä radikaalisti erilaisella tavalla kuin itselläni oli koskaan ennen tullut vastaan. Ei risuja, vain ruusuja.”

Timo Niskanen

HR Coordinator, Aller Media

Niina on iloa pursuava ja energinen henkilö. Hän osaa haastaa henkilöitä ja kyseenalaistaa asioita. Niina sai uutta vauhtia meidän myyntiimme. Olemme käyttäneet Niinan tukea jo useamman kerran onnistuneesti tiimimme motivoimiseen ja ajatusten pöllyttämiseen.
Erkki Soppela

toimitusjohtaja, yrittäjä, Advance Team Oy

Osallistuin n. kaksi vuotta sitten Niinan vaikuttavaan 2 päivän valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista! Mikäpä olisi parempi pohja yhdessä tekemiselle ja tulosten saavuttamiselle, kuin innostunut henkilöstö, johon myös itse lukeudun.
Tämän kaiken sain nyt kertoa kertauskurssilla silmät loistaen Niinalle ja kiittää häntä mahtavasta valmennuksesta. En tiennyt mihin itseni laitoin, mutta nyt tiedän että se kannatti!
Merja Piispanen

Prismajohtaja , HOK-Elanto Liiketoiminta

Olen omasta mielestäni ollut ihan kohtuullinen esiintyjä ja esitysmateriaalin tekijä. Kokemuksesta huolimatta jännitin aina jollain tapaa sekä itse esitystä että esitettävän materiaalin sisältöä. Riittääkö kuulijoiden kiinnostus esityksen loppuun saakka? Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!
Hannu Kesänen

Marketpäällikkö, Osuuskauppa Hämeenmaa

Niina räätälöi Vaisalan tuotekehityksen projektipäälliköille ja tuotepäälliköille (16) intensiivivalmennuksen, jossa opimme vaikuttamaan. Saimme Niinan valmennuksesta sellaiset eväät, joilla pärjää pitkin palloa. Tuloksena on, että nyt meidän esityksistämme pidetään ja meidän viestimme ymmärretään.

Niina valmensi myös minut itseni. Pidin hänen vahvasta ammattitaidostaan ja miten tarkasti hän huomioi meidät yksilöinä. Parasta oli kuinka jokainen ryhmästäni sai Niinalta evästykset ja neuvot ”juuri hänelle”. Eikä todellakaan päästänyt meitä helpolla!

Valmennuksen hyöty näkyy nyt itsevarmuutena. Nyt tuotekehityksen propellipäät nojaavat rennosti omaan asiantuntijuuteensa, esittävät asiansa rauhassa ja vakuuttavasti, sekä tiivistävät keskeisimmät viestinsä niin että ne menevät kuulijoille oikein perille. Olemme saaneet näistä runsaasti positiivista palautetta.

Arto Kylmänen

Development Mgr, Vaisala Oyj, CEN Offering

Myynnin ja markkinoinnin avainhenkilöille suunnitellusta valmennuksesta palautetta.

”Videointi jännitti turhaan etukäteen, sillä se oli lopulta oppimisen kannalta paras osuus. Vinkkejä tuli paljon ja ne varmasti jäävät mieleen eli apua oli paljon. Kiitos!”

”Erittäin opettavaa nähdä itsensä videolta ja mitä ”korjattavaa” omassa esiintymisessä on. Kouluttaja uskalsi sanoa rehellisesti jokaiselle miten kehittää omaa esiintymistään.”

”Inspiroiva esitys, antoi ajattelemisen aihetta ja oli hyvä huomata konkreettisesti asioita, mihin tulee kiinnittää omassa esityksessään huomiota.”

”Erittäin kiinnostava aihe ja hyvä, eläväinen esiintyjä. Herätti pohtimaan monia juttuja ihmisten välisessä kommunikaatiossa ja omassa toiminnassa.”

”Pätevä luennoitsija jolla hyvä uusi lähestymistapa.”

”Tärkeää asiaa osaavasti esitettynä. Bueno.”

Maarit Pulkkinen

Myyntipäällikkö, Orion Oyj, Orion Pharma

Voin todella suositella Niinan kursseja jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia, helposti käytäntöön vietäviä asioita.

Teknisesti verkkokurssi toimi moitteettomasti. Asiaa on valtavasti ja sen sisäistämiseen pitää varata aikaa. Asiat olivat hyvin selkeästi ja havainnollisesti esitetty ja argumentit aukesivat hyvin ”miksi” kysymysten kautta.

Hyvän esitysmateriaalin suunnittelemiseen ja tekemiseen meni paljon aikaa, mutta lopputulosta on ilo esitellä. Materiaali tukee
esitystä, aivan uudella tavalla ja on varmasti kuulijoille paljon miellyttävämpää ja ajatuksia herättävämpää kuin entinen.

Nyt hyvän esityksen kaava on hallinnassa, ja niitä on helppo soveltaa tulevaisuudessakin.

Palan innosta päästä esittelemään motivoivaa johtamista uusilla materiaaleillani.  Hyvä materiaali nostaa itsevarmuutta ja vie jännityksen esityksistä.

Kiitos erittäin selkeästä ja havainnollisesta kurssista. Powerpointit ovat saaneet uudet sisällöt ja ilmeet.

Elina Jalonen

johtamisen valmentaja, http://oivaltaen.fi