Yli 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssi

89,00  sis. alv

 

Haluatko kehittää omaa esiintymistäsi ja onnistua puhujana?

Haluatko oppia esittämään asiasi vaikuttavimmin? Haluatko kehittää taitoja, joilla voit puhujana, asiantuntijana tai myyjänä vaikuttaa kuulijoidesi reagointiin? Haluatko tuntea olosi varmaksi, kun esität asiaasi yleisön edessä tai vaikka tiimillesi Teamsissa?

Tuotetunnus (SKU): kurssi Osastot: , ,

Kuvaus

 

Vaikuttamisen taidosta on tullut yksi tärkeimmistä työelämän taidoista, sillä lähes jokaiseen työhön liittyy nykyään suunnitelmien esittelemistä, ideoiden myymistä ja puheenvuorojen pitämistä – vähintään oman tiimin palavereissa. Se miten asiasi esität, ratkaisee, miten se otetaan vastaan ja miten siihen suhtaudutaan.

 

Tämä verkkokurssi on sinulle, joka haluat oppia loistamaan asiaasi esittäessäsi.

 

100 vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssilla opastan sinulle yksityiskohtaisesti, miten

– teet vaikuttavan esitysaineiston
– viestit vaikuttavasti esiintyessäsi
– hyödynnät kehonkieltä vaikuttavasti esiintyessäsi
– valmistaudut parhaiten esitykseesi
– helpotat mahdollista esiintymisjännitystäsi
– vaikutat tehokkaasti myös etänä.

Olen pakannut kurssiin kaikki tärkeimmät vaikuttamisen opit, jotta pystyt sen avulla kehittämään itsestäsi loistavan esiintyjän!

 

Tuhti verkkomateriaali tempaisee alusta saakka ja tuo jatkuvasti arvokasta lisätietoa esiintymistekniikasta ja –taktiikasta. Materiaali oli niin innostava, että se inspiroi aloittamaan muutostyön jo heti samana päivänänä ja kertomaan siitä eteenpäinkin.

Minna Nurmisalo
markkinointipäällikkö, MariCare Oy

100 vinkkiä vaikuttamiseen -kurssi on kiitoratasi vaikuttavaksi esiintyjäksi

 

Verkkokurssi sisältää useita tunteja koulutusvideoita, joilla jaan vinkkejä ja opastan sinua konkreettisten esimerkkien kautta muokkaamaan omaa esiintymistäsi entistä vaikuttavammaksi. Kurssiaineistoon kuuluu myös reilusti kirjallista materiaalia, vinkkilistoja sekä tehtäviä ja harjoituksia.

Kurssi on käytössäsi 1 vuoden ostopäivästä. Voit edetä osioissa omaan tahtiisi ja halutessasi palata vinkkien äärelle milloin tahansa.

Verkkokurssin sisältö pohjaa minun ja Kikka Pohjaväreen kirjaan Nyt on sinun vuorosi loistaa. Kurssi jakautuu kirjan mukaisesti 10 osioon:

  1. valmistautuminen
  2. tukimateriaalin valmistaminen
  3. vuorovaikutus
  4. vaikuttava kehonkieli
  5. vakuuttava puhe
  6. tekniset valmiudet
  7. jännityksestä tehoa
  8. livenä esiintyminen
  9. etänä esiintyminen
  10. harjoituksia

Ajatella – kärsin siis yli 20 vuoden ajan totaalisesta esiintymiskauhusta, joka rajoitti elämääni kamalasti. Pelko on liian lievä ilmaus – kyseessä oli kauhu. Ilmoittauduin verkkovalmennukseen vain saadakseni kauhua hieman lievitettyä (en siis odottanut mitään radikaalia) – mutta pääsinkin siitä kokonaan eroon! Verkkokurssin oppien avulla sain myös koostettua hyvän esitysaineiston – yksin tehtynä siitä olisi tullut jotain ihan kauheaa.

Miljoonat kiitokset sinulle! Tämä on ollut paras kurssi tai koulutus, johon olen ikinä osallistunut – olet ihan uskomattoman vaikuttava valmentaja! 

Miia Ylinen 
WebDesign 

 

Kurkkaa tästä lyhyt esimerkki kurssin koulutusvideoista! Videolla annan vinkkejä siihen, miten käsiä kannattaa pitää esityksen aikana.

 

Jokos haluat kurssille?

Sivun yläosasta löydät painikkeen, josta on helppo valita kurssi ostoskoriin ja pääset maksun jälkeen kirjautumaan kurssille!

 

Verkkokurssin hyödyt napakasti:

– Voit opiskella ja kehittää vaikuttamisen taitojasi itsenäisesti silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
– Saat erittäin kattavan paketin vaikuttamisen vinkkejä edulliseen 89 euron hintaan.
– Kurssi on käytössäsi vuoden ja voit koko tämän ajan palata sen oppeihin ennen esiintymistilanteita.
– Pääset kurssiaineistoon Vaikuta oikein -sivustolta miltä tahansa verkkoselaimelta.

 

Verkkokurssi sopii sinulle, joka

– tykkäät opiskella asioita itsenäisesti omaan tahtiisi
– jännität esiintymistä ja haluat harjoitella ja pohtia asioita itseksesi
– haluat käyttää harjoitteluun ja esitysaineiston valmisteluun rauhassa aikaa
– haluat voida palata materiaaleihin useita kertoja ja syventää taitojasi askel kerrallaan
– kaipaat kirjallisen aineiston tueksi videoituja käytännön esimerkkejä – niitä kurssilla riittää!

Näin saat verkkokurssin käyttöösi

Ostettuasi verkkokurssin saat tunnukset vaikutaoikein.fi-sivuston kurssialustalle. Rekisteröidyttäsi kurssialustalle voit palata kurssille Omat kurssit -osiosta milloin tahansa vuoden ajan. Saat apua kaikissa verkkokurssiin liittyvissä asioissa osoitteesta asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi.

 

Minä lupaan sinulle

Verkkokurssin suoritettuasi olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös videoyhteyden välityksellä

 

Esiintymisvalmentajana Niina Sainius

Olen työskennellyt esiintymisvalmentajana lähes 20 vuotta, viimeiset 15 vuotta päätoimisena yrittäjänä. Valmennuksiini on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista sadoista eri yrityksistä todella monilta eri toimialoilta! Suomenkielen sana ESIINTYMISVALMENNUS syntyi asiakkaideni keksimänä, joten olen Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentaja-titteliä käyttänyt kouluttaja. Olen taitovalmentaja, joka keskittyy osallistujien vahvuuksiin!

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin, sekä tietoisesti vaikuttamisen taitojen kouluttamiseen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta sekä iloisesta ja energisestä, yksilön itsetuntoa kohottavasta valmennustyylistä.

Toinen intohimoni on auttaa asiantuntijoita valmistamaan selkeitä, pääviestit kiteyttäviä ja inspiroivia presentaatioita kehittämäni Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan™ avulla.

Olen opiskellut esiintymistaitojen lisäksi kansainvälistä kauppaa, yritystoimintaa, tiedottamista, audiovisuaalista viestintää, graafista suunnittelua sekä laulua.

Yli 300 sivuinen kirjani, Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas, julkaistiin keväällä 2021. Kirjani löytyy valtakunnallisesti kirjakaupoista sekä kirjastoista. Helpoiten kirjan voi hankkia täältä verkkokaupastani vaikutaoikein.fi

Kirjaani, verkkokurssejani sekä YouTubesta löytyviä opetusvideoitani käyte-tään oppimateriaaleina yliopistoissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa.