Luennot ja valmennukset – Niina Sainius

0,00  sis. alv

100% Takuulla hyödyllisiä ja iloisia tuokioita

Tarjoan tuloksellisia vaikuttamisen ja esiintymisen valmennuksia ammattilaisistaan välittäville yrityksille. Kaikki koulutukseni sisältävät aina tekemistä ja kokemista myönteisessä ilmapiirissä ilon kautta! Perusperiaate on aina sama: tehdään osallistuja- ja tarvelähtöisesti intensiivisesti erilaisia vaikuttamiseen, viestintään ja esiintymiseen liittyviä osallistujia aktivoivia harjoituksia käytettävissä olevan ajan.

Pyydä hinnastoni, jatketaan keskustelua ja kartoitetaan teille paras vaihtoehto jotta voitte auttaa ammattilaisianne loistamaan niina@esiintymisvalmennus.fi / 040 569 3939

Ota yhteyttä

13 + 1 =

Haluatko saada tiimillesi ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöön?

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin jokainen osaa vaikuttaa oikein.

Esiintymisvalmennus ILOn valmennukset perustuvat kehittämääni Esiintymisen kieli -metodiinHarjoitukset sekä tapani antaa palautetta mahdollistavat nopean kehittymisen, rohkaisevat ja tekevät esiintymisestä helppoa. Hyödynnän videoitavia esiintymisharjoituksia ja annan aina yksilöllisen palautteen, teemme erilaisia yksilö- ja pienryhmäharjoituksia sekä aktivoin osallistujia keskustelemaan heille merkityksellisistä teemoista. 

Lupaukseni on toteuttaa valmennukset ilon kautta, yksilöä kunnioittaen, kohottaen ja silti sopivasti ravistellen.

 

YRITYSKOHTAISET ESIINTYMISVALMENNUKSET
Toiveidenne mukaisesti räätälöity, kesto ½ - 2 päivää, lähi- tai etätoteutukset 

Kaikissa esiintymisvalmennuksissa harjoitellaan tietenkin monipuolisesti vaikuttamisen taitoja! Osallistujat saavat yksilöllistä kohottavaa ja kehittävää palautetta videoitavista esiintymisharjoituksista sekä kehitysehdotuksia esitysaineistojen visuaalisuudesta ja sisällöstä. Tavoite on kokonaisvaltaisen vaikuttavan esiintymisen taitojen syventäminen ja tekniikoiden harjoitteleminen yksilöllisessä ja positiivisessa ohjauksessa. Valmennukset sisältävät aina ennakkomateriaalit ja valmistautumistehtävät, 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssin sekä yritys- ja ryhmäkohtaisesti räätälöidyn sisällön.

Kaikki Esiintymisvalmennus ILOn valmennukset voidaan toteuttaa etänä, tai niin että osa osallistuu etänä. Harjoitukset suunnitellaan toteutustavan mukaan. Osallistavien etävalmennusten lisäksi tarjolla on myös webinaareja, joiden tallenteita voi hyödyntää sovitun ajan. Erityisen paljon kiitosta on saanut toiminnalliset ETÄesiintymisen 2 tunnin valmennukset, joissa harjoitellaan vaikuttamisen taitoja sekä esitysmateriaalien ammattimaista hyödyntämistä vaikuttavasti.

 

Niinan esiintymisvalmennus on niitä harvinaisia koulutuksia, jotka todella toimivat. Sekä esitysmateriaalien valmistamisen Maaginen kaava että Niinan erittäin asiantunteva henkilökohtainen ohjaus antavat konkreettiset välineet ja ohjeet vaikuttavaan esiintymiseen. Suosittelen lämpimästi!

 

INKA HUTTUNEN

Chief People Officer at Teosto

ESIINTYMISTAIDON LUENNOT
Tiivistetysti tärkeimmät opit etänä tai livenä

Esiintyminen on taito jonka voi oppia jokainen! Oivalluksia herättäviä harjoituksia sisältävän luennon aikana osallistujat saavat käyttöönsä selkeät, helposti muistettavat vaikuttavan esiintymisen tekniikat. Luento lisää osallistujien ymmärrystä kuinka arkisiin esiintymistilanteisiin kannattaa valmistautua tavoitteellisesti, kuinka esiintyessä kannattaa hyödyntää sanojen lisäksi sanatonta viestintää, kehonkieltä ja ääntä. Tarjolla on myös sekä mielen että kehon harjoituksia, joiden avulla jännityksestä saadaan poweria esiintymiseen! Tarvittaessa perehdymme myös etänä esiintymisen erityispiirteisiin.

Valmennukset sisältävät aina tekemistä ja kokemista myönteissä ilmapiirissä ilon kautta!
Hinta vaihtelee ryhmäkoon mukaisesti, pyydäthän hinnastoni? niina@esiintymisvalmennus.fi.

 

Esiintymiskoulutus on usein standardia bulkkitavaraa. Niinan lähestymistapa esiintymisen ja vaikuttamisentaitojen kehittämiseen sekä koulutuksen käytännönläheiset vinkit sopivat niin yliopistotason huippututkijoille kuin kaikille opetustyön ammattilaisille.

 

JUKKA-PEKKA HEIKKILÄ 

Aalto-yliopiston ja Suomen Akatemian yrittäjyyden tutkijatohtori, Stanfordin yliopiston vieraileva tutkija

 

ASIANTUNTIJASTA VAIKUTTAJAKSI -INTENSIIVIVALMENNUS
Osallistujien kiitellyin, yrityksissä suosituin ja monipuolisesti kehittävin 3-osainen valmennusprosessi

Tämä valmennuskokonaisuus on erinomainen vaihtoehto organisaatiolle, jossa ammattilaisten on haastavaa sitoutua kokonaisen päivän tai kahden ajaksi koulutukseen. Valmennus koostuu kolmesta osasta, joiden osallistujamäärät sovimme tavoitteidenne mukaisesti.

Valmennuksen ensimmäisessä osassa käymme lävitse kokonaisvaltaisen vaikuttamisen perusteet ja asiantuntijan askelmerkit. Osallistuja saa vinkit miten erilaisilla työelämän estradeilla kannattaa toimia ja tehostaa sanomaa sanattomalla viestinnällä. Tämän osion kesto 1,5 tuntia - 4 tuntia.

Toisen puoli päivää kestävän osan tavoitteena on ohjata ammattilaisia kiteyttämään viestinsä vaikuttavaksi erilaisiin esiintymistilanteisiin ja -tarpeisiin. Kehittämääni Vaikuttavan esitysaineiston maagista kaava™ hyödyntämällä jokainen onnistuu vahvistamaan ja tiivistämään tärkeimmän sanomansa ja valmistamaan visuaalisesti tyylikkäitä ja selkeitä PowerPoint-dioja. Uusien oppien avulla esitysmateriaalit ovat samanaikaisesti esittäjälle TUKImateriaaleja ja kuulijoille jaettavia LUKImateriaaleja. Työpajassa hyödynnetään yrityksen pp-pohjia ja havainnollistetaan opit yrityksen todellisilla ennen ja jälkeen -dioilla.

Kolmannella kerralla osallistujat esiintyvät uusien esitysaineistojen kanssa ja kokeilevat uusia askelmerkkejä. Esitykset videoidaan ja näin voimme todistaa yksilöllisen kehittymisen ja valmennuksessa käytettyjen keinojen tehokkuuden. Kaikkien esitykset analysoidaan yhdessä ja harjoitellaan antamaan rakentavaa palautetta. Osallistujat saavat yksilöllisen, positiivisesti kehittävän ja kohottavan palautteen sekä ohjeita harjoitteluun. 

Hinta vaihtelee ryhmäkoon mukaisesti, haluathan räätälöidyn tarjouksen? niina@esiintymisvalmennus.fi.

 

Olen päässyt osallistumaan hyppyselliseen koulutuksia, joilla on aidosti elämää nostattavia vaikutuksia. Niinan esiintymisvalmennus on yksi niistä. Valmennuksessa on todellakin ILO läsnä ja saaduilla opeilla sinustakin voi tulla loistava esiintyjä, joka loistaa. Minulle valmennus oli lisäksi lähes terapeuttinen kokemus.

 

MIKA PÄIVÄNSARA 

R&D Project Manager Vaisala

Valmentajana Niina Sainius

Olen työskennellyt esiintymisvalmentajana lähes 20 vuotta, viimeiset 15 vuotta päätoimisena yrittäjänä. Valmennuksiini on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista sadoista eri yrityksistä todella monilta eri toimialoilta!

Suomenkielen sana ESIINTYMISVALMENNUS syntyi asiakkaideni keksimänä, joten olen Suomen ensimmäinen esiintymisvalmentaja-titteliä käyttänyt kouluttaja. Olen taitovalmentaja, joka keskittyy osallistujien vahvuuksiin!

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin, sekä tietoisesti vaikuttamisen taitojen kouluttamiseen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta sekä iloisesta ja energisestä, yksilön itsetuntoa kohottavasta valmennustyylistä.

Toinen intohimoni on auttaa asiantuntijoita valmistamaan selkeitä, pääviestit kiteyttäviä ja inspiroivia presentaatioita kehittämäni Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan™ avulla.

Olen opiskellut esiintymistaitojen lisäksi kansainvälistä kauppaa, yritystoimintaa, tiedottamista, audiovisuaalista viestintää, graafista suunnittelua sekä laulua.

Yli 300 sivuinen kirjani, Nyt on sinun vuorosi loistaa - Esiintymisen kielen opas, julkaistiin keväällä 2021. Kirjani löytyy valtakunnallisesti kirjakaupoista sekä kirjastoista. Helpoiten kirjan voi hankkia täältä verkkokaupastani vaikutaoikein.fi 

Kirjaani, verkkokurssejani sekä YouTubesta löytyviä opetusvideoitani käytetään oppimateriaaleina yliopistoissa, lukioissa ja ammattikorkeakouluissa.

 

100 % takuu

Valmennuksillani on aina 100 % tyytyväisyystakuu. Jos ammattitaitoni valmentajana ei ole mielestänne riittävä ja/tai jonkun valmennuksen osan sisältö ei vastaa tarjouksessa sovittua, valmennusprosessi voidaan halutessanne keskeyttää ja silloin te määrittelette pidetyn valmennuksen hinnan.

 

Tutustu valmennusajatuksiini videoiden avulla ja pyydä sähköpostilla opetusvideo pohdintasi tueksi