Valmistautuminen kannattaa aina! 

Aloitin kokoamaan 100 erittäin lyhyen vinkkivideon sarjan TikTok- ja Instagram-sovelluksiin. Tässä reilun 4 minuutin videossa saat ensimmäiset 10 neuvoani valmistautumiseen. 

 

Esiintymiseen liittyvä stressi ja jännitys vähenee vain valmistautumalla 

Keskustellessani asiantuntijoiden kanssa olen huomannut, että vain pieni osa varaa kalenterista riittävästi aikaa valmistautumiseen. Monet valmistavat  muutaman dian sisältävät lyhyet esitykset juuri esitystä edeltävänä iltana. Mielestäni esitysdiojen valmistus on vain yksi pienen pieni osa valmistautumisesta. Saadessasi pyynnön puhumaan  omasta aiheestasi, otathan sen vastaan ilolla? Ja vaikka kysymys olisi vain palaverissa puhumisesta käytä nuo minuutit hyväksesi!

Asiantuntijan puheenvuorossa on selkeä viesti käsiteltävästä asiasta ja hyvin perusteltu ehdotus. Asiantuntijan olemus on huoliteltu ja kehonkieli on avointa ja ryhdikästä. Ääni on kuuluva ja artikulaatio selkeää. Hyvin valmistautuneena saat varmasti kuulijoiltasi positiivista huomiota ja sinulla on rauhallisempi ja itsevarmempi olo. 

Hyvä valmistautuminen takaa onnistumisen ihan jokaiselle!

Haluatko saada yksilöllistä ohjausta esiintymiseesi ja opit heti käyttöösi?

Teetkö asiantuntijatyötä ja sinun pitäisi vakuuttaa kuulijasi neuvottelussa, luennoitsijana tai esimiehenä? Intensiivisen kahden päivän valmennuksessani opit varmaksi ja luontevaksi esiintyjäksi. 

Lue lisää >>

Esiintymisenkielen opas

Olisiko nyt sinun vuorosi loistaa esiintymistilanteissa?

Kirja opastaa, kuinka ankea esitysaineiston lukija voi muuttua briljantiksi vaikuttajaksi ja hiljainen taustahahmo kasvaa rohkeaksi puhujaksi. Opit kokonaan uuden kielen, esiintymisen kielen.

Lue lisää >>