Nyt on sinun vuorosi loistaa!

Tervetuloa kurssille

Esiintyminen on sinulle pian helppoa tai ainakin helpompaa. Toivon, että seuraavat verkkokurssin videoilta ja teksteistä löytämäsi niksit, yksinkertaiset mielikuvat sekä erilaiset harjoitukset vaikuttavasta esiintymisestä vahvistavat sinua olemaan aito oma itsesi, olipa sinulla kuulijoita kolme tai 300. Tarkoituksena on, että kurssin avulla voit uudistaa tapasi esiintyä ja koet, että on mukavaa valmistautua hyvin.

Tämä kurssi on kaikille soveltuva, itsenäisesti opiskeltava esiintymistaidon verkkokurssi. Tavoitteena on, että kurssi tarjoaisi oppeja, joita voi hyödyntää läpi elämän! Olen koonnut kurssin sisällön yhdessä Kikka Pohjaväreen kanssa.

Kurssin sisältö avautuu sinulle kokonaisuudessaan heti. Pääset opiskelemaan sisältöjä vapaasti klikkaamalla joko sivun oikeasta laidasta tai sivun lopusta löytyvästä valikosta. Suosittelen, että etenet valikon mukaisesti.

Helpottaaksesi opiskeluasi voit merkitä jakson osan valmiiksi sivun alalaidassa olevan painikkeen avulla.

Jos sinulla on haasteita kurssin teknisen toteutuksen kanssa, laitathan viestiä osoitteeseen:  asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi

Käynnistä heti harjoittelu

Tähän verkkokurssiin on kerätty tietoa, malleja ja käytännön ohjeita, jotka ovat kiteytyneet vuosien aikana erilaisten ihmisten kanssa tekemästäni valmennustyöstä ja jotka ovat auttaneet tuhansia suomalaisia. Poimi siis kurssista parhaaksi kokemasi käytännöt ja harjoittele heti yksi asia kerrallaan, jotta saat kokea, millaisen vastaanoton saat kuulijoiltasi. Tartu rohkeasti erilaisiin tilaisuuksiin esiintyä ja tuoda julki ajatuksiasi asioista niin työssä kuin vapaa-ajalla. Harjoittelemalla vaikuttamisen tekniikoita esiintymistilanteet muuttuvat miellyttäviksi.

Lähtökohtana kaikkiin vaikuttamistilanteisiin ja esiintymiseen on rohkeus olla aito oma itsensä. Se, että yrittää olla jotakin muuta, esimerkiksi olla tittelin tai toisten odotusten mukainen tai esittää roolia, on näyttelijöiden työtä. Tämän kurssin tarkoituksena on ennen kaikkea auttaa sinua olemaan paras oma itsesi ja saada sinun persoonasi loistamaan ja itsevarmuutesi kasvamaan. Vaikuttaminen, esiintyminen on helppoa kun tietää mitä kannattaa tehdä ja miksi.

Verkkokurssi sopii loistavasti suoritettavaksi esimerkiksi ystävän kanssa, jolloin voitte kannustaa ja antaa palautetta toinen toisillenne harjoituksista. Toki se sopii myös mainiosti yksin opiskeltavaksi.

Hyvää valmennusmatkaa vaikuttavaksi ja vapautuneeksi esiintyjäksi!

Niina Sainius
Suomenkieleen esiintymisvalmennus-sanan luonut esiintymisvalmentaja vuodesta 2003