Rekisteröityminen

Tässä linkki, jonka voit lähettää maksusetelin käyttäjälle, jotta hän pääsee rekisteröitymään ja lunastamaan maksusetelin:

https://www.vaikutaoikein.fi/12987123-2/

 

Kurssin luominen

Videossa (25 min) käydään läpi kurssin luomisen vaiheet LifterLMS- ja Divi-pulikoita käyttäen sekä kaupan tuoteasetukset.

Maksusetelit

Tästä videosta (6 min) voit katsoa miten voit jakaa kursseillesi käyttöoikeuksia LifterLMS:n maksuseteliominaisuuden avulla.

Mainosvideon näyttäminen kaupan tuotesivulla & tuotteen merkitseminen tulossa olevaksi

Tässä videossa (6 min) selviää,

  1. miten voit laittaa mainosvideon näkymään tuotekuvan tilalle kaupan tuotesivulla (itse kauppasivulla näkyy kuitenkin tuotekuva)
  2. miten voit laittaa tuotteen kauppaan markkinointimielessä ennen kuin se on myyntivalmis. Tuotteen näkymästä kaupassa ja tuotesivulla häviää hinta ja ostoskoripainike, ja niiden tilalla näytetään “Saatavilla lähiaikoina” -teksti.

Yhteystapahtumat

Nopea vilkaisu (13 min) Lifterin ilmoitusasetuksiin ja yhteystapahtumiin, joilla voit hallinnoida käyttäjälle päin menevää viestintää. Videon lopussa on videoeditorihäslärin ansiosta myös maksusetelivideon uusinta.

Varmuuskopiointi

Viereisessä videossa (3 min) käyn läpi varmuuskopioimisen Hostingpalvelussa. Helppoa! Suosittelen ajoittain. Voin sen minäkin tietysti tehdä aina kun pyydät, mutta melkein samalla vaivalla saat sen tehtyä itsekin.