Haluatko tarjota korkeakoulusi opiskelijoille esiintymisen ammattilaisten toteuttamaa laadukasta ja silti helposti lähestyttävää esiintymistaidon opetusta?

 

Nyt se on mahdollista! Hanki NYT erinomaisen vastaanoton korkeakouluopiskelijoilta saanut verkkokurssi oppilaitoksesi opetusvalikoimaan!

Loistava kokonaisuus!

Toivon, että jatkossa korkeakouluopiskelijoilla (ainakin) on mahdollisuus päästä tämän oppimisen äärelle, ihan sama, mikä ala.

Tämä on tärkeän kansalaistaidon oppimista loistavien opettajien ohjaamana. ISO kiitos.

ESIINTYMISEN KIELI 

esiintymistaidon verkkokurssi (1 op tai 2 op)

Mitä opiskelija saa  Esiintymisen kieli -verkkokurssilla?

* Opiskelija pääsee oppimaan ja harjoittelemaan esiintymistä ja vaikuttamista laajan materiaalin avulla. Hän oivaltaa nopeasti, kuinka pystyy vapautumaan esiintymistilanteissa ja saamaan itsevarmuutta siihen, että hän osaa esiintyä kiinnostavasti ja vaikuttavasti.

* Kurssi sisältää selkeitä ja konkreettisia esimerkkejä ja vinkkejä, joiden kautta pääsee harjoittelemaan esiintymistilanteita ja oppimaan kaikki keskeisimmät vaikuttamisen keinot.

* Esiintymisen kieli -kurssin käytyään opiskelijan itsevarmuus kasvaa ja tulevaisuudessa hän on vapautunut ja vaikuttava erilaisissa opiskelun ja työelämän tilaisuuksissa.

* Opiskelija oppii Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan™, jolla valmistaa jatkossa inspiroivia esitysaineistoja, jotka vahvistaa viestiä ja asiantuntijuutta merkittävästi.

Kurssin osat ovat:

Ensimmäinen osa 1 op

  1. Johdatus esiintymistaitoon
  2. Asiantuntijan ensivaikutelma ja askelmerkit esiintymisessä
  3. Sanaton viestintä ja kehonkieli tehostaa sanomaasi
  4. Esiintymisjännitys voimavaraksi

Toinen osa 2 op

  1. Etänä vaikuttaminen
  2. Pitchaus (eli myyntipuhe) ja hissipuhe
  3. Erilaisten esitysten valmistaminen (projektin esittelystä konferenssiesitykseen)
  4. Vaikuttajan muistilista

“Kiitos. Tämä oli käänteentekevä kurssi. Aivan todella hienosti toteutettu ja timanttinen sisältö. 

Niinan esitystä havainnoimallakin oppii paljon. Upeaa!”

 

Kurssi oli helposti lähestyttävä ja sille oli helppo osallistua, koska painetta esiintyä ei ollut kuten yleensä tällaisilla kursseilla on, vaan harjoituksia sai tehdä itsenäisesti.

Myös esiintymispelkoinen uskalsi osallistua. Kurssilta sai paljon hyviä vinkkejä itsenäiseen harjoitteluun.

Mitä Esiintymisen kieli  -verkkokurssi sisältää?

Verkkokurssi koostuu kahdesta osasta, joista molemmista saa yhden opintopisteen. Ensimmäinen osa käsittelee esiintymistaidon perusteita ja toinen osa painottuu esityksen valmistamiseen. Opiskelija valitsee itse suorittaako kurssin yhden vai kahden opintopisteen laajuisena. 

Verkkokurssi sisältää esiintymisen ammattilaisten kattavia kirjallisia materiaaleja, havainnollistavia kuvia ja vaikuttavia videoita, joiden avulla esiintymisen harjoittelu on helppoa. Jokaisen osan päätteeksi opiskelija saa 1-3 harjoitusta, jotka tekee itsenäisesti joko kirjallisena tai videointina. Kurssilla oleva aineisto opastaa ja ohjaa opiskelijoita arvioimaan itse harjoituksiaan ja edistymistään, joten se ei työllistä korkeakoulun henkilökuntaa.

Kurssiin kuuluu täytettävä työkirja, jonka saa ladattua itselleen kurssin alussa. Työkirjaan kirjataan kaikki kirjallisten harjoitusten vastaukset sekä kehittymissuunnitelmat. Palauttamalla huolellisesti täytetyn työkirjan kurssin oppimisalustalle määräpäivään mennessä opiskelija on oikeutettu opintosuoritukseen.

Näin saat Esiintymisen kieli -verkkokurssin osaksi oman oppilaitoksesi opetusvalikoimaa:

Ota yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi

tai lähetä meille viesti sivun WhatsApp-sovelluksella tai

soita numeroon 040 569 3939 / Niina Sainius,

niin keskustellaan lisää Esiintymisen kieli -verkkokurssista ja sen saamisesta oppilaitoksesi valikoimaan!

Miksi Esiintymisen kieli -verkkokurssi kannattaa hankkia osaksi oman oppilaitoksesi opetusvalikoimaa?

* Esiintymistaito on nykypäivänä välttämätöntä lähes joka alalla, ja monelle esiintymistilanteita tulee joka päivä, joko live-esiintymisenä tai etäkokouksessa. Jokainen opiskelija hyötyy esiintymisen opetuksesta ja saa kurssista matkaansa runsaasti tietoa ja taitoa, jota voi hyödyntää erilaisissa esiintymistilanteissa.

* 95 % kurssin tähän asti suorittaneista opiskelijoista koki kehittyneensä esiintymisessään kurssin aikana

* Esiintymisen kieli -verkkokurssi on opiskelijoille helppo ja silti vaikuttava ja tehokas tapa opiskella esiintymistä itsenäisesti verkossa, ilman pelkoa kurssin keskeyttämisestä ulkopuolisista syistä johtuen.

* Kurssin hallinnointi on oppilaitoksille todella helppoa. Verkkokurssi toteutetaan kouluttajan turvallisella alustalla ja oppilaitoksen henkilökunnalle jää vain valmiiden kurssi- ja kirjautumisohjeiden lisääminen oppilaitoksen omaan järjestelmään (esim. Moodle) ja kurssin lopuksi suorituksen nopea tarkastus ja kirjaaminen järjestelmään.

“Iso kiitos kurssista! Olen todella iloinen, että sain osallistua sille. Kurssi sai minut vakuuttumaan, että esiintymispelosta on mahdollista päästä hyvällä valmistautumisella ja harjoittelulla. Tämän olen kyllä tiennyt jo aiemmin, mutta kurssin avulla sain eväät pelon selättämiseen. Aiemmin se on tuntunut jotenkin ylitsepääsemättömältä. “

Lähes 90% koki itsenäisen esiintymistaitojen opiskelun sujuvan hyvin Esiintymisen kieli -verkkokurssilla!

Esiintymisen kieli -verkkokurssin pilottiversio toteutettiin keväällä 2021 yhdessä Oulun yliopiston tutkijakoulun sekä LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa. Pilottiin osallistui yhteensä 129 opiskelijaa ja 9 opettajaa, ja tulokset ovat huikeat. Lähes 90% koki itsenäisen esiintymistaitojen opiskelun sujuvan hyvin. Moni kurssille osallistunut kertoi jännittävänsä esiintymistä ja koki, että itsenäinen opiskelu vei paineet pois. 

Katso tästä kahden oppilaitoksen opiskelijoiden Esiintymisen kieli -kurssin palautekyselyn tulokset >>

Esiintymisen kieli -verkkokurssin pääkouluttajana toimii esiintymisvalmentaja Niina Sainius.

Kurssiaineisto on toteutettu yhteistyössä viestinnän moniottelija Kikka Pohjaväreen kanssa.

Kikka Pohjaväre on toimittaja ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen opettaja. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana eri medioissa, toiminut journalistiikan lehtorina Jyväskylän yliopistossa ja perustanut Vierumäellä viestintäinstituutin ja Mediapajan.

Niina Sainius on esiintymisvalmentaja, joka on kouluttanut vaikuttamisen taitoja yrityksissä 2000-luvun alusta lähtien. Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän tehokeinoihin. Niina on kehittänyt Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ ja eri ihmistyyppejä loistamaan ohjaavan valmennusmenetelmän.