Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava™ -etävalmennus

390,00  sis. alv

Opi valmistamaan selkeitä, inspiroivia esitysaineistoja Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ avulla.

Työpajasta saat käyttöösi Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan™, jolla rakennat helposti inspiroivan PowerPoint-esityksen vahvistamaan viestiäsi. Saat kurssimateriaaliksi myös 100 vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssiaineiston, joka sisältää kaavan opetusvideot sekä muun kirjallisen ohjeistuksen kaavan käyttämiseen.

Koulutuksen kesto on 4 tuntia
Kouluttajana Niina Sainius

Valmennuksia toteutetaan seuraavina ajankohtina
13.12.2021 klo 12-16:00

Työpajassa osallistujia ohjataan yksilöllisesti, joten pienryhmässä työskentely on hyvin intensiivistä, kyseessä on siis  kokemuksellista opiskelua. Valitse valmennukseen jokin työssäsi tulevaisuudessa tarvitsemasi esitys, näin saat työskentelystäsi parhaan hyödyn!

Valmennus toteutetaan TEAMS-videoyhteyden avulla. Osallistujille lähetetään kalenterikutsu.

 

Tuotetunnus (SKU): maaginen-kaava Osasto:

Kuvaus

Valmennus uudistaa esitysaineistojen sisältöjen suunnittelemisen, oleellisen viestin tiivistämisen sekä luo helpot muistisäännöt visuaalisesti selkeän ja nykyaikaisen esityksen tuottamiseen. Selkeä esitysaineisto on vaivatonta esittää vaikuttavasti ja kuulijoiden on helppoa ymmärtää esityksen oleellisimmat asiat.

 

Käymme lävitse seuraavia teemoja

 • Miksi pidät esityksesi?
 • Megatavoitteen merkitys
 • Onnistuneen esityksen 
määrittäminen
 • Viestin kiteyttäminen 1+3
 • Tunnereaktioiden aktivointi
 • Kuvitus, millaisia kuvia kannattaa käyttää
 • Faktojen viestiminen, tilastot, numerot
 • Tarinan taika
 • Vuorovaikutuksen suunnittelu
 • Visuaalinen toteutus
 • Vaikuttava esitysjärjestys
 • Tekninen, uudistunut toimintatapa
 • Esitysaineistosta erinomaiset muistiinpanot kuulijoille

Lue ja katso videoilta mitä mieltä asiakkaani ovat työpajasta

 

Asiantuntijaesityksen maaginen kaava -koulutus oli innostava ja vaikuttava. Koulutus herätti huomaamaan myös oman organisaation sudenkuopat, johon valitettavan usein olemme sortuneet. 

Viestinnän näkökulmasta koulutus oli rakennettu nimenomaan kuulijaa/kohderyhmää ajatellen, mutta samalla edesauttaen itse viestijän sanoman tehokasta kertomista. Viestinnällisiä tehokeinoja käytettiin hyvin hyödyksi esitystä rakennettaessa. 

Kouluttajamme Niina Sainius oli inspiroiva ja asiantunteva sekä sai omalla rempseällä persoonallaan koko koulutusporukan mukaansa. Suosittelen koulutusta lämpimästi! ”

Pauliina Hämäläinen
Viestintäpäällikkö, Tuomi Logistiikka Oy

 

Esa Heikkinen, videon kesto 1,13 min

 

Olen omasta mielestäni ollut ihan kohtuullinen esiintyjä ja esitysmateriaalin tekijä. Kokemuksesta huolimatta jännitin aina jollain tapaa sekä itse esitystä että esitettävän materiaalin sisältöä. Riittääkö kuulijoiden kiinnostus esityksen loppuun saakka? Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!

Hannu Kesänen,
Marketpäällikkö, Osuuskauppa Hämeenmaa

 

Juha Oravala, videon kesto 2,35 min

 

Jennifer Gammals, videon kesto 2 min

 

Voin todella suositella Niinan kursseja jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia, helposti käytäntöön vietäviä asioita.Hyvän esitysmateriaalin suunnittelemiseen ja tekemiseen meni paljon aikaa, mutta lopputulosta on ilo esitellä. Materiaali tukee esitystä, aivan uudella tavalla ja on varmasti kuulijoille paljon miellyttävämpää ja ajatuksia herättävämpää kuin entinen. Nyt hyvän esityksen kaava on hallinnassa, ja niitä on helppo soveltaa tulevaisuudessakin.Palan innosta päästä esittelemään motivoivaa johtamista uusilla materiaaleillani. Hyvä materiaali nostaa itsevarmuutta ja vie jännityksen esityksistä. Kiitos erittäin selkeästä ja havainnollisesta kurssista. Powerpointit ovat saaneet uudet sisällöt ja ilmeet.

Elina Jalonen
johtamisen valmentaja, toimitusjohtaja

 

 

Jouko Mikkola, videon kesto n. 2 min

 

 

Pauliina Pikkujämsä, videon kesto n. 0,5 min

Saatat myös pitää...