Vaikuta Oikein -verkkokurssi

145,00  sis. alv

Aineisto käytössäsi 12 kk + osallistuminen vähintään 3 webinaariin kurssin voimassaolon aikana.

Oletko menossa puhumaan merkittävään tilaisuuteen tai pitäisikö sinun vakuuttaa kuulijasi tärkeässä neuvottelutilanteessa tai työhaastattelussa? Kuuluuko työhösi esiintymisiä ja puheenvuorojen pitämistä, mutta et koe oloasi estradilla varmaksi ja luontevaksi? Vaikuta oikein -verkkokurssin konkreettisten oppien avulla sinäkin voit loistaa lavalla ja vakuutat kuulijasi. Esiintyminen ja vaikuttaminen on nimittäin helppoa, kun tietää mitä kannattaa tehdä ja miksi. Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Saat laskun halutessasi e-laskuna tai sähköpostilla (pdf). Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Laskulla kurssin voi hankkia samalla useammalle työntekijälle.

Tuotetunnus (SKU): vaikuttava-esiintyminen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

VAIKUTA OIKEIN vaikuttavan esiintymisen ja esitysaineiston valmistamisen verkkokurssi

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin puhuja tai seminaarin vakuuttavin asiantuntija? Tai se luennoitsija, jonka asiasta keskustellaan esityksen jälkeenkin? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi esittäessäsi asiaasi?

Jokainen voi olla vaikuttava esiintyjä ja puhuja. Sinussakin on kaikki erinomaisen esiintyjän ja vaikuttajan ominaisuudet, vaikkei sinusta vielä tuntuisi siltä. Esiintymisen taito ei ole vain joillekin suotu ominaisuus, vaan se rakentuu asenteesta ja tahtotilasta, harjoitteluun käytetystä ajasta ja ennakkovalmistautumisen määrästä. Jokaisella on kaikki erinomaisen vaikuttajan ominaisuudet. Sinun pitää vain harjoitella tekniikkasi timanttiseksi.

“Esiintyminen ja vaikuttaminen on helppoa, kun tietää mitä kannattaa tehdä ja miksi.”

Vaikuttava esiintyminen on yksi tämän päivän työelämän arvokkaimmista taidoista, joten itsevarmuuteen ja esiintymisvarmuuteen kannattaa satsata. Rohkeasti asiansa esittävä saavuttaa tavoitteensa paremmin.

Vaikuta oikein -verkkokurssilla opetan sinulle, kuinka voit uudistaa tapasi esiintyä ja viestiä niin, että kuulijasi vaikuttuvat ja vakuuttuvat sinusta ja asiastasi. Kyse on lopulta pienistä ja yksinkertaisista asioista, joilla ne hallitessasi on suuri merkitys siihen, miten kuulijat reagoivat esiintymiseesi.

Kurssilla neuvon sinulle:
A) vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot
B) sanattoman viestinnän ja kehon kielen askelmerkit ja
C) inspiroivan PowerPoint-esityksen valmistamisen kaavan.

Lupaan, että tämän todella käytännöllisiä vinkkejä ja harjoituksia sisältävän kurssin jälkeen esiintymistilanteet tuntuvat sinustakin entistä helpommilta ja huomaat olevasi enemmän oma itsesi kuulijoidesi edessä.

“Niinan opeilla opin olemaan oma itseni lavalla. Nautin esiintymisistä valtavasti ja saan niistä mielettömästi energiaa. Hymyilen, liikun, näytän tunteeni ja ennen kaikkea – olen innoissani! Valmistauduin Niinan ohjauksessa kolmeen tärkeään esiintymiseen seminaareissa ja ne menivät erittäin hyvin! Jo ensimmäisen esitykseni megatavoite toteutui ja tietyn tehtaan edustaja tuli esityksen jälkeen sanomaan, että he haluavat presentoimani järjestelmän.”

Eevi Smolander
Manager, Sales & Technology, Mill Wide NCG Solutions
Valmet Technologies Oy

Miksi verkkokurssi?

Olen kerännyt verkkokurssiin kaiken osaamisen ja parhaat materiaalit, mitä minulle on kertynyt 15 vuoden aikana, kun olen valmentanut ja opastanut puhujia, asiantuntijoita, vaikuttajia ja johtajia esiintymään vaikuttavasti erilaisissa tilaisuuksista ja työelämän estradeilla. Helposti arkeen vietävät ja todella käytännölliset vinkkini ovat auttaneet jo tuhansia suomalaisia.

Halusin koota oppini ja oivallukseni yhtenäiseksi verkkokurssiksi, jotta yhä usemman olisi mahdollista saada tukea ja apua esiintymistilanteisiin valmistautuessaan. Monilla apua tarvitsevilla ei ole resursseja osallistua Helsingissä pidettäviin lähivalmennuksiin. Verkkokurssin avulla vaikuttamisen taitoja on kehittänyt elokuussa 2018 jo yli 500 tyytyväistä asiantuntijaa.

Olen saanut paljon palautetta, että koulutusten teemoihin pitäisi päästä palaamaan jälkeenpäin. Verkkokurssilta aineiston voi ottaa käyttöönsä ja sen oppeihin voi palata juuri silloin, kun esiintymiseen valmistautuminen on ajankohtaista.

Verkkokurssi tarjoaa videoiden ja esimerkkien muodossa kaiken saman opin mitä jaan lähivalmennuksissakin. Esiintymisen taitoa ei opi yhden päivän koulutuksessa vaan sitä pitää harjoitella. Verkkokurssilla esiintymistä voi harjoitella omaan tahtiinsa, palata ja kerrata. Videoita voi kuunnella myös vaikka autoa ajaessa tai lenkillä – pelkkä kuunteleminen ja tilanteeseen eläytyminenkin saa jo muutosta aikaiseksi.

Kurssin anti pähkinänkuoressa

– Laajan materiaalin avulla pääset sukeltamaan syvälle vaikuttamisen maailmaan ja oivallat, kuinka sinäkin voit helposti vapauttaa sisäisen vaikuttajasi ja uudistaa tapasi esiintyä.

– Konkreettisten esimerkkien avulla pääset harjoittelemaan esiintymistilanteita ja opit keskeiset vaikuttamisen keinot.

– Itsevarmuutesi esiintyjänä kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

– Opit Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla valmistat jatkossa inspiroivia esityssaineistoja, jotka vahvistavat asiantuntijamielikuvaasi sekä viestiäsi merkittävästi.

– Voit opiskella vaikuttamisen taitoja omaan tahtiisi ja runsaasta määrästä opetus- ja esimerkkivideoita, kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia voit valita sinulle hyödyllisimmät.

– Saat laajan kurssisisällön vuodeksi käyttöösi ja voit käyttää sitä tukimateriaalina ja opastajana tärkeisiin esiintymisiin valmistautuessasi koko vuoden ajan.

– Kattava kokonaisuus tarjoaa vahvistusta myös kokeneille esiintyjille ja esitysaineiston valmistamisen ja sanattoman viestinnän vinkeillä kehityt asiantuntijasta aidoksi vaikuttajaksi.

– Saat kutsun webinaareihini, joiden avulla voit aktivoida oivalluksiasi ja rohkaistua vaikuttamaan entistäkin aktiivisemmin. Myös maksulliset webinaarit kuuluvat sinulle verkkokurssin hintaan.

Näin Vaikuta Oikein -verkkokurssi toimii

Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi tunnuksen, jonka avulla pääset kirjautumaan kurssisivustolle. Luotuasi käyttäjätilin ja kirjauduttuasi sisään sivustolle, löydät kurssisi aina sivuston Omat kurssit -välilehdeltä.

Voit käydä kurssia läpi ja opiskella omaan tahtiisi. Kaikki materiaali on samantien käytössäsi. Kurssimateriaali on jaettu 13 osioon, ja voit helpon navigoinnin avulla perehtyä aiheisiin haluamassasi järjestyksessä. Suoritetun osion muistia helpottamaan voi merkitä valmiiksi.

Koko aineisto on käytössäsi 12 kuukautta ensimmäisestä kirjautumisesta alkaen. Voit palata materiaaleihin ja videoihin aina kun haluat. Voit esimerkiksi valmistaa vuoden ajan kaikki esitysaineistosi ohjatusti Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan oppeja seuraten ja käydä vaikuttavan puhujan askelmerkit ja valmistautumisen muistilistan läpi ennen tulevaa esiintymistä.

Verkkokurssi toimii minulle myös vaikuttavan esiintymisen tietopankkina, jonne lisään uusia videoita ja dokumentteja säännöllisesti. Vaikka opiskelisit materiaalin läpi tiiviissä tahdissa heti aluksi, kurssisivustoa kannattaa käydä katsomassa vuoden aikana, sillä sinne tulee jatkuvasti myös uutta aineistoa.

Vaikuta Oikein -verkkokurssin sisältö

Verkkokurssi sisältää yli 10 tuntia videomateriaalia, joista valtaosa on suomenkielistä ja sisältää kokemuksen kautta kertyneitä vinkkejä juuri sinulle! Kurssi koostuu 13 osiosta, joita voit suorittaa omaan tahtiisi. Kurssilta saat käyttöösi Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla rakennat helposti inspiroivan PowerPoint-esityksen vahvistamaan viestiäsi.

Kurssilta saat oppia seuraaviin teemoihin:

 • Millä arkisilla ja helpoilla keinoilla voi käytännössä vaikuttaa esiintymisen vaikuttavuuteen?
 • Miten valmistautua ja virittäytyä oikein?
 • Miten varmistetaan erinomainen ensivaikutelma ja miksi se on tärkeää?
 • Miten tehostaa viestiä ja asiantuntijuutta sanattomalla viestinnällä ja kehonkielellä?
 • Miten rakennetaan intensiivinen vuorovaikutus kuulijoiden kanssa?
 • Kuinka ääneen saadaan tehoa, viestiin voimaa ja sanomaan tunnetta?
 • Miten muutetaan esiintymisjännitys nautinnoksi?
 • Miten valmistaa vaikuttava esitysaineisto ja kiteyttää viesti?
 • Miten tukea valmistautumista helposti hyödynnettävän vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan avulla?
 • Miten rakentaa esitys niin, että saa tuotettua kuulijoissa tavoitteiden mukaisen reaktion?

Kuhunkin teemaan pureudutaan koulutus- ja esimerkkivideoiden, käytännöllisten esimerkkien, oivalluttavien kuvien ja yksinkertaisten harjoitusohjeiden kautta. Voit harjoitella vaikuttamisen taitoasi ja valmistautua esiintymistilanteeseen kurssia käydessäsi aivan samoin kuin valmennuksessakin.

Verkkokurssin suoritettuasi olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös videoyhteyden välityksellä.

”Ajatella – kärsin siis yli 20 vuoden ajan totaalisesta esiintymiskauhusta, joka rajoitti elämääni kamalasti. Pelko on liian lievä ilmaus – kyseessä oli kauhu. Ilmoittauduin verkkovalmennukseen vain saadakseni kauhua hieman lievitettyä (en siis odottanut mitään radikaalia) – mutta pääsinkin siitä kokonaan eroon! Verkkokurssin oppien avulla sain myös koostettua hyvän esitysaineiston – yksin tehtynä siitä olisi tullut jotain ihan kauheaa.

Miljoonat kiitokset sinulle! Tämä on ollut paras kurssi tai koulutus, johon olen ikinä osallistunut – olet ihan uskomattoman vaikuttava valmentaja! ”

Miia Ylinen 
WebDesign 

Verkkokurssi sopii sinulle jos:
 • olet valmis uudistamaan ajatuksia esiintymistaitojesi suhteen.
 • olet valmis varaamaan kalenteristasi aikaa vaikuttamisen taitojen opiskeluun.
 • olet valmis opiskelemaan aineistoja itsenäisesti.
 • olet valmis harjoittelemaan esiintymisen askelmerkkejä käytännössä.
 • olet valmis valmistamaan vaikuttavan esitysaineiston sinulle tärkeästä asiasta verkkokurssin ohjeiden tukemana ja testaamaan esityksesi kuulijoilla.
Osallistu verkkokurssille

Pääset mukaan verkkokurssille ostamalla kurssin suoraan verkkokaupasta. Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassa luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla. Halutessasi voit pyytää yrityksellesi laskun. Laskutus onnistuu e-laskuna tai pdf-laskulla sähköpostin välityksellä. Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Laskulla yrityksesi voi hankkia valmennuksen myös useammalle työntekijälle. Mikäli haluat sopia laskutusmahdollisuudesta, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi.

Valmentajana Niina Sainius

Toimin valmentajanasi yli 15 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

100 % takuu

Valmennuksessani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro 7 päivän kuluessa, jos petyit kurssin kokonaisuuteen. Maksan silloin sinulle rahat takaisin!

Tutustu verkkokurssin sisältöihin ja valmennustapaani oheisilta videoilta.