Vaikuta Oikein -verkkokurssi

269,00  + alv 24 %

Tässä verkkokurssissa saat käyttöösi parhaat vinkkini, jotta voit tulevaisuudessa nauttia erilaisista esiintymistilanteista aitona omana itsenäsi.

Kurssin oppien avulla itsevarmuutesi kasvaa ja voit näin olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat kehittyä heti! Olet valmis varaamaan kalenteristasi viikon tai kahden ajaksi muutamia tunteja käydäksesi lävitse tämän aineiston oppeja. Ja kun keskityt kurssimateriaalin äärelle ja kokeilet verkkokurssin oppeja oivallat, että esiintyminen, vaikuttaminen on helppoa heti kun tietää mitä estradilla kannattaa tehdä ja miksi.

Verkkokurssilla on 100% tyytyväisyystakuu.

Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (pdf). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi näin hankkia sekä verkko- että lähikursseja useille työntekijöille. Otathan yhteyttä jos haluat sopia laskutusmahdollisuudesta asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi.

tuotetunnus (SKU) vaikuttava-esiintyminen Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vaikuttavan esiintymisen askelmerkit,
erinomaiset esitysaineistot ja sanattoman viestinnän tehokeinot

 

 

 

Tämä monipuolisesti videoista, teksteistä, kuvista ja runsaista esimerkeistä koostuva verkkokurssi on suunniteltu Sinulle, joka kaipaat selkeitä askelmerkkejä arkeesi jotta voisit olla ammattitaitoisempi erilaisissa esiintymistilanteissa. Kurssi perehdyttään Sinut kokonaisvaltaisesti taidokkaan esiintymisen saloihin. Opit miten voit vahvistaa omaa sanatonta viestintääsi ja kehonkieltäsi, miten varmistat oikea ensivaikutelman, saat selkeät asiantuntijan askelmerkit estradille ja maagisen kaavan, jonka avulla valmistat vaikuttavan esitysaineiston. Ja mikä parasta, kerron myös miten saat esiintymisjännityksestä luomudopingia esitykseesi.

Tavoitteenani on ollut kerätä tähän verkkokurssiin intensiivivalmennuksieni tärkeimmät opit, jotta voisit opiskella, harjoitella ja oivaltaa vaikuttamisen taitoa itsenäisesti juuri Sinulle sopivana ajankohtana. Kurssin aineisto on käytössäsi 12 kk.

Verkkovalmennus sisältää opetus- ja esimerkkivideoita, runsaasti kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia ja
selkeän vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan visuaalisilla vinkeillä.

 

Valmennuksessa käydään lävitse seuraavia kokonaisuuksia:

  • Vaikuttavan esiintymisen arkiset askelmerkit käytännössä
  • Miten varmistetaan erinomainen ensivaikutelma ja miksi se on tärkeää?
  • Miten viestiä ja asiantuntijuutta tehostetaan sanattomalla viestinnällä ja kehonkielellä tavoitteiden mukaisesti?
  • Miten rakennetaan intensiivinen vuorovaikutus kuulijoiden kanssa?
  • Kuinka ääneen saadaan tehoa, viestiin voimaa ja sanomaan tunnetta?
  • Miten muutetaan esiintymisjännitys nautinnoksi – esiintyminen kun voi olla huikeaa extreme-urheilua firman piikkiin!
  • Saat käyttöösi helposti hyödynnettävän vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan viestisi kiteyttämiseen.
  • Opit rakentamaan esityksesi niin, että kuulijaa hyödyttävä informaatio tuottaa tavoitteesi mukaisen reaktion.
Lupaan sinulle, että hyödyntäessäsi tämän verkkokurssin oppeja maineesi kiinnostavana ja selkeästi asiansa esittävänä asiantuntijana kasvaa. Tässä videosta saat hieman esimakua kurssin aineistosta.

 

 

Haluatko opiskella vaikuttavan esiintyjän askelmerkit videoltani?

Lähettämällä minulle sähköpostiosoitteesi saat käyttöösi kestoltaan 18 min. videon, jossa jaan sinulle valmennukseni tehokkaimmat vinkit, kuinka voit vahvistaa vaikuttavuuttasi kaikissa esiintymistilanteissa.

Olet onnistuneesti lähettänyt osoitteesi - vahvista nyt tilauksesi sähköpostistasi