WEBINAARI 26.9. klo 13:00 Vaikuta Oikein etäpalaverissa ja videolla

31,45  + alv 24 %

Keskitymme tässä webinaarissa miten voit olla kuulijoita inspiroiva ja vakuuttava, ammattimainen esiintyessäsi etänä, videoyhteyden tai vain ääntä ja esitysmateriaalia hyödyntäen. Käymme myös lävitse tärkeimmät videolla esiintymisen vinkit, jotta sinun on helppo tehdä lyhyitä videoita vaikkapa sosiaaliseen mediaan.

Webinaarin hintaan kuuluu tallenne sekä Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen kaava monipuolisine valmennusaineistoineen, jotta osaat jatkossa tehdä myös erinomaiset esitysmateriaalit. Pelkästään Maagisen kaavan opetusaineiston hinta on yksittäin hankittuna enemmän kuin nyt koko webinaarin hinta!

Suunnittelen webinaarin sisällön kestämään reilun tunnin, jonka jälkeen keskustelulle jää aikaa noin 15-20 minuuttia. Paikkoja webinaarissa on vain 100 joten hanki paikkasi pian. Edellinen webinaarini keräsi yli 600 osallistujaa!

Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Saat laskun halutessasi e-laskuna tai sähköpostilla (pdf). Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Laskulla webinaarin voit hankkia samalla useammalle työntekijälle.  

Tuotetunnus (SKU): webinaari Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

KENELLE?

Tämä webinaari on suunniteltu sinulle, jonka työhön kuuluu etäpalavereihin osallistuminen tai niiden johtaminen. Tai sinulle joka pidät videoyhteyden avulla luentoja tai webinaareja.

Kerron esiintymiseen ja esityksesi valmistamiseen liittyen tärkeimmät asiat, jotka huomioimalla saat osallistujat pysymään aktiivisena koko tilaisuuden ajan.

Lopuksi käymme lävitse esitysaineiston suunnittelussa huomioitavat asiat. Saat käyttöösi webinaarin loputtua Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan monipuolisine oppimateriaaleineen. Näin voit suunnitella seuraavaan esitysaineistosi sinut ja kuulijasi inspiroivaksi!

YRITTÄJÄ – tämä on myös sinulle!

Tämä webinaari on suunniteltu myös sinulle, jos haluat myydä ammattitaitoasi videon avulla. 

Nykyaikana on helpointa lähestyä asiakkaita videolla, joten hyödyntämällä webinaarin vinkit onnistut valmistamaan napakan, myyntiä edistävän videon. 

HALUAN KYSYÄ WEBINAARISTA...

9 + 1 =

Haluatko opiskella vaikuttavan esiintyjän askelmerkit videoltani?

Lähettämällä minulle sähköpostiosoitteesi saat käyttöösi kestoltaan 18 min. videon, jossa jaan sinulle valmennukseni tehokkaimmat vinkit, kuinka voit vahvistaa vaikuttavuuttasi kaikissa esiintymistilanteissa.

Olet onnistuneesti lähettänyt osoitteesi - vahvista nyt tilauksesi sähköpostistasi