Opi VerkkoVaikuttajaksi, 5-osainen etävalmennus

1145,00  sis. alv

Ennakkomarkkinoinnissa!

Tuntuuko vaikealta saada osallistujat aktivoitumaan ja innostumaan etänä? Onko vastuullasi olevissa etätilaisuuksissasi enemmän multitaskaajia ja unikekoja kuin aktiivisia ammattilaisia? Oletko hionut pedagogiset taitosi tämän aikakauden tarpeisiin? Tiedätkö miten etänä esiinnytään taitavasti? Entä miltä jakamasi materiaali vaikuttaa, lisääkö se uneliaisuutta vai mielenkiintoa asiaasi kohtaan? Haluatko oppia ohjelmistojen hyödyllisiä käyttövinkkejä, joiden avulla saat sopivasti säpinää etäilyyn?

Nyt joulukuun 2023 loppuun mennessä valmennuksen hankkineille lisäalennus 15%, kysy alennuskoodi ennen ostamista!

Valmennuksessa on 5 osaa, osien kesto 2-3 tuntia. Verkkokaupan hinta käsittää koko valmennusprosessin. Voit pyytää valmennuksesta laskun yritykselle ja halutessasi maksaa valmennuksen myös osissa. Jos haluat kehittyä vain yhdellä osa-alueella, eli osallistua vain yhteen tai muutamaan valmennuksen osaan, on yhden osan hinta 285€ sis. alv 24%. Halutessasi hankkia alle 5 osaa laita sähköpostia asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi-osoitteeseen. Huom. hankkimalla koko valmennusprosessin yhdellä kertaa, saat yhden osan veloituksetta! 

Valmennus on tarkoitus aloittaa helmikuussa 2024, kesto on 5 viikkoa. Valmennus toteutetaan kun minimimäärä osallistujia on ilmoittautunut. Marraskuun loppuun mennessä ennakkoilmoittautuneet saavat valmennuksen 15% alennuksella.

Valmennus toteutetaan

ma 5.2.2024 klo 13:00-15:00
ma 12.2.2024 klo 13:00-15:00
ma 19.2.2024 klo 13:00-15:00
ma 26.2.2024 klo 13:00-16:00!
ma 4.3.2024 klo 13:00-15:00

Kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa!

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joiden työhön kuuluu etäpalaverien, -koulutusten ja -valmennusten pitäminen tai viestiminen asiantuntijana erilaisissa ammatillisissa rooleissa verkon kautta.

Tämä viisiosainen valmennuskokonaisuus tarjoaa käytännönläheisesti kokemuksellista tekemällä oppimista ja vuorovaikutteista valmennusta, jossa et taatusti tylsisty!  Valmennusten osien kesto on 2 tuntia lukuunottamatta harjoittelun työpajaa joka kestää 3 tuntia. Valmennukset toteutetaan kerran viikossa eikä niitä tallenneta, sillä vain osallistumalla oppii!

1. Ovatko osallistujasi koulutuksissa ja tiimipäivissä yleisö vai yhteisö?
2. Vaikuttava etäkohtaamisissa viestijä, esiintymisen taidon opit.

3. Miten saat osallistujat pidettyä aktiivisena Zoom ja Teams -ympäristöissä?
4. Harjoittelua ja testaamista -työpaja, 3 tuntia: 1,5h Teams & 1,5h Zoom
5. Yksin puhumisesta yhdessä kehittämiseen – vinkkejä arjen etäkohtaamisiin.

Voit osallistua valmennuksen yksittäiseen osaan tai vahvistaa osaamistasi osallistumalla koko prosessiin edullisemmalla hinnalla. Valmennus sisältää monipuolisen materiaalin.

Tämä valmennus tarjoaa kahden kokeneen kouluttajan, Niina Palmunen ja Niina Sainius, parhaimmat neuvot ja vinkit etäkaamoksen selättämiseen ruudun molemmille puolille. Lupaamme, että valmennuksen aikana piristyt etävaikuttajana ja tiedät miten piristät osallistujia. Opit esiintymisen ja vuorovaikuttamisen taitojen lisäksi hyödyntämään sekä Teams- että Zoom-ympäristöjä. Tiedät myös miten etäkohtaamisista saadaan luontevia ja saavutetaan kohtaamisille asetetut tavoitteet.

Valmennuksen hyödyt

 

 • ymmärrät, miten tunnelmaa luodaan jo ennen verkkokohtaamisen alkamista
 • opit luomaan verkkokohtaamisiin sykkivän rytmin ja vaihtelevan rakenteen
 • opit hyödyntämään zoomin ja teamsin osallistujia aktivoivia työkaluja 
 • saat yksilöllistä tukea esiintymiseesi ja opit Esiintymisen kieliTM -metodin avulla vaikuttavan esiintymisen tekniikat
 • opit hyödyntämään kehonkieltä ja sanatonta viestintää verkossa
 • tiedät miten suunnittelet ja valmistat osallistujaystävällistä koulutusmateriaalia, esitysdioja
 • saat varmuutta verkossa toimimiseen, asiantuntijana, kouluttajana tai valmentajana 
 • vietät inspiroivia hetkiä pienryhmässä oppien!

Näin etävalmennus toimii

 1. Hanki valmennusprosessi verkkokaupasta. Halutessasi laskun, tai jos osallistut vain osaan koulutusosioista laita viesti asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi.
 2. Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun, valmistautumisohjeet ja linkin hankkimaasi valmennukseen. 
 3. Tapaamme valmennuksen merkeissä
 4. Valmennusmateriaalit jaetaan verkkokurssiympäristöön jokaisen valmennusosion toteuduttua.
 5. Hyödynnät saamaasi oppia ja oivalluksia omassa työssäsi.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä joulukuun 15. päivään mennessä asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi saat 15% alennuskoodin!

Haluaisitko valmennuskokonaisuuden tai yhden sen osa-alueen koulutuksen omalle työyhteisöllenne? Sovitaan palaveri ja keskustellaan lisää asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi.

 

VALMENTAJAT Niina & Niina

 

PALMUNEN
Niina
Palmunen on kouluttanut yli 20 vuotta ja verkossakin verkkokouluttajana, -valmentajana ja -sparraajana yli 10 vuoden ajan yrityksensä Mielimylly Valmennustoimiston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta. Niinan vahvuuksia on luoda etäkohtaamisiin mukava ja riittävän luottamuksellinen tunnelma, jotta osallistujat rohkenevat tuoda esiin ajatuksiaan ja näin saavat eniten irti yhteisestä työskentelystä. Niinan verkkokoulutuksissa todellakin tehdään muutakin kuin kuunnellaan!

Niinan saamat osallistujapalautteet, kuten Menipä aika nopeasti!“, Hyvää käytännön läheistä ja kuulijaa mukaan ottavaa koulutusta. “ tai Vaikka olin tänään maailman huonoin oppilas, oli Niina ihanan ymmärtäväinen – siitä Iso kiitos!” kertovat hyvin Niinan osaamisesta ja työotteesta.

 

SAINIUS
Niina
Sainius on työskennellyt esiintymisvalmentajana 20 vuotta ja hänen koulutuksiinsa on osallistunut jo yli 30 000 ammattilaista sadoista eri yrityksistä todella monilta eri toimialoilta! Niina on taitovalmentaja, joka keskittyy osallistujien vahvuuksiin! Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin, sekä tietoisesti vaikuttamisen taitojen kouluttamiseen. Erityisesti Niina saa kiitosta selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta sekä iloisesta ja energisestä, yksilön itsetuntoa kohottavasta valmennustyylistä.

Niina on kehittänyt Vaikuttavan esitysaineiston maagisen kaavan™ jotta asiantuntijat oppisivat valmistamaan selkeitä, pääviestit kiteyttäviä ja inspiroivia esityksen tukimateriaaleja eli PowerPoint-dioja. Sainiukselta on julkaistu kirja, Nyt on sinun vuorosi loistaa – Esiintymisen kielen opas.