Opi Vaikuttajaksi -etävalmennus

890,00  sis. alv

Seuraava ryhmä aloittaa toukokuussa 2021.
Ilmoittaudu pian – vain 8 paikkaa!

Ryhmätapaamiset
Klo 8:30 – 11:30
ke 19.5.2021 / ke 26.5.2021 / ke 2.6.2021

Lisäksi tapaamme kahdestaan 2 kertaa 2 tuntia.
Henkilökohtaiset tapaamiset ennen ja jälkeen pienryhmätapaamisia.

Haluatko kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi yksilöllisessä ohjauksessani, muttet pysty irrottautumaan lähivalmennukseen Helsinkiin? Tai teetkö asiantuntijatyötä etäyhteyden välityksellä, jolloin sinun pitäisi esiintyä vakuuttavasti myös videolla? Vaikuttavan esiintymisen etävalmennuksessa opit varmaksi ja luontevaksi esiintyjäksi – myös kameran välityksellä.

Haluatko mieluummin yrityksellesi laskun? Saat laskun halutessasi e-laskuna tai sähköpostilla (pdf). Otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Laskulla kurssin voi hankkia samalla useammalle työntekijälle.

Tuotetunnus (SKU): etävalmennus Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

 

OPI VAIKUTTAJAKSI -etävalmennus

pienryhmässä videoyhteydellä
+ Vaikuta Oikein -verkkokurssi

Seuraava ryhmä aloittaa toukokuussa 2021.
Ilmoittaudu pian – vain 8 paikkaa!

Ryhmätapaamiset
Klo 8:30 – 11:30
ke 19.5.2021 / ke 26.5.2021 / ke 2.6.2021

Lisäksi tapaamme kahdestaan 2 kertaa 2 tuntia.
Henkilökohtaiset tapaamiset ennen ja jälkeen pienryhmätapaamisia.

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi?

Varaa paikkasi seuraavasta valmennusryhmästä pian!

 

Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutama keskeinen taito, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

 

 

Vaikuttaminen on helppoa, kun tietää mitä kannattaa tehdä ja miksi.

Opi vaikuttajaksi -etävalmennuksessa autan sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Kyse on lopulta hyvin arkisista ja helpoista asioista, kun vain tiedät, miten kannattaa a) valmistautua b) rakentaa esitysaineisto ja c) hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa. Lupaan, että käytännöllisillä opeillani sinusta tulee entistä varmempi vaikuttaja!

 

”Tuhti verkkomateriaali tempaisi mukaan alusta saakka ja toi jatkuvasti arvokasta lisätietoa esiintymistekniikasta. Materiaali oli niin innostava, että se inspiroi aloittamaan muutostyön samantien.”

Minna Nurmisalo
markkinointipäällikkö, MariCare Oy

Ota vaikuttavan esiintymisen askelmerkit haltuun etävalmennuksessa!

 

Kuuluuko työhösi etäpalavereita ja haluat oppia esiintymään myös etänä?

Nyt sinulla on mahdollisuus opiskella vaikuttavaksi esiintyjäksi ohjauksessani myös videoyhteyden välityksellä ihan missä itse haluat! Sinun ei tarvitse matkustaa eikä varata täysiä työpäiviä koulutukselle. Voit opiskella tietokoneen ja videoyhteyden avulla työpäiväsi aikana. Etävalmennuksessa saat varmuutta ja oppia myös videoneuvotteluihin.

Etävalmennuksena toteutettava Opi vaikuttajaksi -pienryhmävalmennus on kuukauden kestävä intensiivinen prosessi. Ensin tapaamme videoyhteyden välityksellä kahdestaan sinulle sopivana ajankohtana. Seuraavat kolme valmennustapaamista pidetään viikon välein enintään 6 osallistujan pienryhmässä. Tapaamisten välissä saat välitehtäviä, joita voit tehdä oman aikataulusi mukaan. Lopuksi tapaamme vielä kahden kesken ja käymme läpi sinulle tärkeän esitysaineiston ja saat vielä yksilöllisiä vinkkejä jatkoharjoitteluun. Verkkokurssimateriaalin avulla voit vahvistaa valmennuksen oppeja vielä koko seuraavan vuoden ajan.

 

Valmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

– Juuri sinun yksilöllistä esiintymistaitoasi vahvistavassa valmennuksessa uudistat tapasi esiintyä ja opit itsellesi soveltuvimmat vaikuttamisen keinot.

– Itsevarmuutesi esiintyjänä kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.

– Opit Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla valmistat jatkossa esityssaineistoja, jotka vahvistavat asiantuntijamielikuvaasi sekä viestiäsi merkittävästi.

– Saat vuodeksi käyttöösi laajan Vaikuta oikein -verkkokurssin sisällön, mistä löytyy runsaasti opetus- ja esimerkkivideoita, kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia.

– Etävalmennukseen osallistuminen on joustavaa, kun voit osallistua tapaamisiin missä vaan ja tehdä harjoituksia itse valitsemanasi aikana.

– Pienryhmässä kehittyminen on nopeampaa, kun voit ammentaa oppia myös toisilta samassa tilanteessa olevilta ryhmän jäseniltä.

– Videoyhteydellä toteutetussa valmennuksessa saat samalla harjoitella ammattilaisen ohjauksessa etänä esiintymistä ja vaikuttamista esimerkiksi videoneuvottelussa.

 

“Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää vaikuttamistaan. Selkeitä, konkreettisia ja helposti käytäntöön vietäviä asioita. Teknisesti kurssi toimi moitteettomasti.”

Elina Jalonen
johtamisen valmentaja

 

Näin etävalmennus toimii

Voit ostaa valmennuksen joko verkkokaupasta tai laskulla. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen ja tunnukset verkkokurssiaineistoon. Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse ja sovitaan ensimmäinen kahdenkeskinen tapaaminen.

Ensimmäisellä viikolla tapaamme kahdestaan videoyhteyden välityksellä. Käymme läpi tavoitteitasi ja annan yksilöllistä ohjausta sekä saat vinkit ryhmätapaamiseen valmistautumiseen. Varmistamme myös tekniikan toimivuuden sekä sinua askarruttavat kysymykset.

Pienryhmätapaamiset toteutetaan helpolla Zoom-videoyhteysohjelmalla, jonka käyttäminen ei vaadi sovelluksen lataamista eikä teknistä osaamista. Ryhmässä on mukana maksimissaan 8 muuta kurssilaista, joiden esimerkit tarjoavat myös arvokkaita oivalluksia kehittymiseesi. Tapaamme ryhmässä kolme kertaa, viikon välein. Jokaisella tapaamisella saat tehtävän seuraavaa kertaa varten.

Verkkokurssin aineiston saat käyttöösi kurssin ostettuasi. Aineisto on käytössäsi vuoden eteenpäin. Käytämme verkkokurssin materiaaleja myös valmennuksen tukimateriaalina, mutta voit opiskella sieltä itsenäisesti lisää ja palata esimerkkeihin ja vinkkeihin myöhemmin.

Etävalmennuksessa teemme samoja harjoituksia kuin lähivalmennuksessakin, ja saat yksilöllistä ohjausta omiin henkilökohtaisiin esiintymiseen liittyviin haasteisiisi. Ainoana erona on, että tapaamme ja keskustelemme videoyhteyden välityksellä kuka mistäkin.

 

Valmennuksen sisältö
  1. viikko: Henkilökohtainen tapaaminen kahden kesken videon välityksellä (2h).
  2. viikko: 3 h pienryhmätapaaminen videoyhteydellä. Aiheena vaikuttamisen taito, sanaton viestintä ja kehonkieli.
  3. viikko: 3 h pienryhmätapaaminen videoyhteydellä. Aiheena Vaikuttavan Esityksen Maaginen Kaava.
  4. viikko: 3 h pienryhmätapaaminen videoyhteydellä. Aiheena yksilöllinen esiintyminen ja viestin tiivistämisen taito.
  5. viikko: Tapaaminen kahden kesken videon välityksellä (2h).
  6. viikko + 11 kk: Verkkokurssin aineiston on käytössäsi vuoden!

Kaikkien tapaamisten välissä saat tehtäviä ja harjoiteltavaa seuraavaa tapaamista varten. Valmennus edellyttää siis sitoutumista ja ajan varaamista itsenäiseen työskentelyyn noin 2 tuntia per viikko myös tapaamisten välillä.

Valmennuksen päätyttyä olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös videoyhteyden välityksellä.

 

”Etänä toteutettu kurssi oli minulle valmentajana paras vaihtoehto kehittää omaa esiintymistaitoani. Niina toteutti kurssin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti osallistujia yksilöllisesti ohjaten. Oli mielenkiintoista kuulla muiden esityksiä ja oppia kuinka aiheesta ja taustasta riippumatta jokainen voi kehittää omaa esiintymistään ja esitysmateriaaliaan Niinan antamien selkeiden vinkkien avulla. Sain valmennuksen aikana arvokkaita oivalluksia siitä, mihin minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota omassa esiintymisessäni. Halusin myös kokea, miltä tuntui olla valmennettavana videoyhteydellä tapahtuvassa valmennuksessa, sillä tulen tulevaisuudessa hyödyntämään videovalmennuksia omassa työssäni valmentajana”

Tiina Häikiö
Lead Way Oy

 

Tämä valmennuskokonaisuus sopii sinulle jos:
  • olet valmis varaamaan kalenteristasi kolmen viikon ajaksi muutamia tunteja istuaksesi videovalmennuksessani.
  • olet valmis opiskelemaan muutamia aineistoja itsenäisesti ennen jokaista ryhmävalmennustuokiota.
  • olet valmis tekemään vähintään joka viikko tunnin antamiani välitehtäviä.
  • olet valmis harjoittelemaan etävalmennuksen jälkeen esiintymisen askelmerkkejä ja vaikuttavan esitysaineiston valmistamista verkkokurssin ohjeiden tukemana.

 

Ilmoittaudu valmennukseen

Ilmoittaudut mukaan seuraavaan valmennusryhmään ostamalla valmennuksen suoraan tästä verkkokaupasta. Voit maksaa valmennuksen verkkokaupassa luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla.

Halutessasi voit pyytää yrityksellesi laskun. Laskutus onnistuu e-laskuna tai pdf-laskulla sähköpostin välityksellä. Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Laskulla yrityksesi voi hankkia valmennuksen myös useammalle työntekijälle. Mikäli haluat sopia laskutusmahdollisuudesta, otathan yhteyttä asiakaspalvelu@vaikutaoikein.fi. Tarvitsetko osamaksua? Kerro niin sovitaan järjestelystä.

 

Valmentajana Niina Sainius

Toimin valmentajanasi 17 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

 

“Niinan avulla sain täysin uuden uuden näkökulman esityksen rakenteeseen sekä itse esiintymiseen. Vahva usko esitettävään materiaaliin toi jo varmuutta itse  esitykseen. Niinan esiintymisvinkit olivat vielä kirsikka kakun päällä. Nyt nautin oman materiaalin esittämisestä sekä esiintymistilanteesta!“

Hannu Kesänen
Marketpäällikkö, Osuuskauppa Hämeenmaa

 

100 % takuu

Valmennuksessani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro viimeistään ensimmäisen pienryhmäosion päätyttyä 2 vrk:n sisällä, jos petyit valmennuskokonaisuuteen. Maksan silloin sinulle rahat takaisin!

 

Tutustu valmennustapaani oheisilta videoilta

 

 

 

 

 

 

Katso mitä asiakkaani ovat olleet mieltä valmennuksistani sekä Maagisesta kaavastani, eli esitysaineistojen kehittämisen valmennuksestani