OPI ETÄvaikuttajaksi -etävalmennus

390,00  sis. alv

Haluatko olla vakuuttava ja luonteva etäkohtaamisissasi?

Osallistu nyt!

Syyskuun ryhmä:
1. osa 11.9.2023 klo 14:00 – 16:00
2. osa 18.9.2023 klo 14:00 – 16:00

Tapaatko asiakkaita, koulutettavia tai kollegoita entistä useammin etänä ja pohdit, miten saisit etäkohtaamisista mahdollisimman vaikuttavia? Tuntuuko etätapaamiset kylmiltä ja tehottomilta? Jännittääkö puheenvuoron tai koulutuksen pitäminen etäyhteydellä?

Etäkohtaamiset ovat tulleet jäädäkseen ja esimerkiksi matkustamisen minimoimiseksi yhä useampi palaveri, koulutus tai myyntitapaaminen toteutetaan videoyhteyden välityksellä. Tulevaisuuden työelämä edellyttääkin taitoa kohdata ja viestiä vaikuttavasti myös etänä.

Tuotetunnus (SKU): etä Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tässä kaksiosaisessa valmennuksessa opit kohtaamaan asiakkaasi, tiimisi tai yleisösi etänä yhtä luontevasti kuin livenäkin.

 

OPI ETÄvaikuttajaksi -valmennus on käytännönläheinen pienryhmävalmennus, josta saat konkreettisia työkaluja omien etätapaamistesi kehittämiseen. Työpajassa opit käytännön harjoittelun myötä:

 • valmistautumaan etäkohtaamiseen
 • valmistamaan etätapaamisessa toimivat esitysaineistot
 • käyttämään tukimateriaaleja etäkohtaamisessa
 • miten vakuuttaa tehokkaasti etänä
 • käyttämään etäyhteysohjelmistojen tehokeinoja apunasi
 • rakentamaan vuorovaikutusta kuulijoiden kanssa etänä
 • hallitsemaan jännitystäsi etäkohtaamisessa

Työpajassa saat henkilökohtaista palautetta omasta etänä esiintymisestäsi ja neuvoja etätyöpisteesi kohentamiseen. Saat muistilistaksi etävaikuttamisen tehokeinot kokoavan kirjallisen tiivistelmän, johon voit palata valmennuksen jälkeen. Lisäksi bonuksena 100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssin!

Ohjattu yksilöllinen valmennus auttaa sinua loistamaan ja samaan parempia tuloksia etäkohtaamisista!

 

OPI ETÄvaikuttajaksi -valmennus auttaa tekemään etäilystä tehokkaampaa ja mukavampaa

Valmennus toteutetaan pienryhmänä totta kai Teamsissa etäyhteydellä, jolloin koko valmennus on käytännössä kokonaisvaltainen etäkohtaamisen harjoittelukokemus. Käyn työpajassa läpi kaikki keskeiset vaikuttavan etäkohtaamisen keinot, joita harjoitellaan yhdessä. Opastan myös, miten hyödynnät esitysaineistoja ja tukimateriaaleja tehokkaasti etänä.

2 x 2 tunnin valmennus koostuu:

 1. Valmistautuminen etäkohtaamisiin (paikka, kutsut, esitysaineisto)
 2. Yhteyden ja vuorovaikutuksen luominen etänä
 3. Etänä kameran välityksellä viestiminen
 4. Etänä vaikuttamisen tehokeinot
 5. Etäkohtaamisessa toimiva esitysmateriaali
 6. Esitysaineiston hyödyntäminen etänä + tekniset tehokeinot
 7. Vinkkejä osallistujia mietityttäviin aiheisiin

 

Haluatko mukaan?

Sivun yläosasta löydät painikkeen, josta voit valita kurssin ostoskoriin ja ilmoittaa kommentit-kentässä, mihin tarjolla olevaan ryhmään haluat.

 

Työpajan hyödyt napakasti
 • Teoriaopin lisäksi saat kokonaisvaltaisen 4 tunnin vaikuttavan ja tehokkaan etäkohtaamisen kokemuksen, jossa pääset saman tien havainnoimaan kuulemaasi käytännössä.
 • Pääset harjoittelemaan etävaikuttamisen keinoja turvallisessa pienessä ryhmässä.
 • Voit kysyä konkreettisia vinkkejä omaan työhösi satoja erilaisia etävalmennuksia ja -tapaamisia erinomaisin palauttein itsekin pitäneeltä valmentajalta.
 • Opit hyödyntämään esitystekniikkaa vakuuttavasti ja tehokkaasti etäkohtaamisissa.
 • Saat rohkeuden ja varmuuden oman asiasi esilletuomiseen vaikuttavasti myös etänä.

 

Etätyöpaja sopii sinulle, joka
 • teet työtäsi jatkuvasti etäyhteyden välityksellä esiintyjänä, puhujana, kokouksen pitäjänä, asiantuntijana, kouluttajana tai myyjänä
 • kaipaat tukea vuorovaikutuksen ja toimivan kohtaamisen luomiseen etänä
 • haluat kehittyä etänä esiintymisessä ja esitystekniikan käytössä
 • olet tylsistynyt etäkohtaamisiin ja koet ne tehottomiksi.

 

Vaikuttamisen taito on ylivoimaisesti tärkein taito tulevaisuuden työelämässä. Vaikuttavuus perustuu hyvään tekniikkaan ja kykyyn olla aito oma itsensä. Pelkkä tekniikka tuottaa mekanistista ja kylmää esiintymistä, joka ei enää toimi nykypäivänä. Pelkkä aitous taas on – noh, pelkästään herttaista. Mutta näiden kahden yhdistelmä on rautainen ja yhä tänä päivänä aivan liian harvinainen.

Aitous ja rautainen tekniikka ovat Niinan esiintymisvalmennuksen kulmakivet. Hän myös elää kuten opettaa: Valmennustekniikan lisäksi Niinan persoona ja elämänviisaus pystyvät kätilöimään valmennettavasta esiin potentiaa, joka ilman Niinan apua voisi jäädä piiloon.

 

Suosittelen Niinan valmennusta ihan jokaiselle, joka haluaa menestyä tämän päivän ja huomisen (työ)elämässä.

Karoliina Jarenko, VTM, Director of Content, Filosofian Akatemia Oy

 

Näin pääset mukaan työpajaan

Voit ilmoittautua OPI ETÄvaikuttajaksi -valmennukseen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu@esiintymisvalmennus.fi. Ostaessasi tlippusi verkkokaupasta ilmoita kommentit-kenttään, mihin tarjolla olevaan ryhmään haluat. Ilmoittauduttuasi saat hyvissä ajoin ennen työpajan ajankohtaa sähköpostiisi osallistumisohjeet sekä linkin Teamsissa pidettävään valmennukseen.

 

 

Valmentaja Niina Sainius

Toimin valmentajanasi lähes 20 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

 

Satoja etänä vaikuttamisen valmennuksia!

Olen valmentanut etänä esiintymisen ja vaikuttamisen taitoja jo pari vuotta ennen kuin etätyösuositukset alkoivat keväällä 2019. Olen saanut olla satojen ammattilaisten tukena heidän etätyöhaasteissaan ja tiivistänyt oppini tähän OPI ETÄvaikuttajaksi -valmennukseen. Tässä alla olevassa kuvassa osa asiakkaistamme, joiden henkilöstöä olemme kouluttaja kollegani Kikka Pohjaväreen kanssa viimeaikoina valmentaneet etävaikuttamisen saloihin.

 

 

100 % takuu

Valmennuksessani on täysi tyytyväisyystakuu: kerro valmennuksen päätyttyä, 2 vrk:n sisällä, jos petyit valmennuskokonaisuuteen, silloin maksat kokonaisuudesta vain verkkokurssiaineiston hinnan 89 euroa sis. alv 24%.