Esiintymisen kielen opas

22,90  sis. alv

Nyt on sinun vuorosi loistaa

ESIINTYMISEN KIELEN OPAS

Haluatko oppia esiintymään vapautuneesti ja vaikuttavasti?

Kirja opastaa, kuinka ankea esitysaineiston lukija voi muuttua briljantiksi vaikuttajaksi ja hiljainen taustahahmo kasvaa rohkeaksi puhujaksi.

Esiintyminen on taito, jonka jokainen voi oppia, ja matka varmaksi esiintyjäksi on käsittämättömän lyhyt.

 

Kirja julkaistaan ja toimitetaan helmikuussa 2021. Ennakkoon kirjan hankkiville on luvassa huikeita bonuksia! Bonusmateriaalit julkaistaan verkossa. Saat sähköpostitse viestin kun materiaalit on julkaistu.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): opas Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Nyt on sinun vuorosi loistaa

ESIINTYMISEN KIELEN OPAS

Esiintymisvalmentaja Niina Sainius on kouluttanut tuhansia ammattilaisia. Kirjassa hän kertoo, mitä esiintyessä kannattaa käytännössä tehdä ja miten esiintymisjännitystä selätetään sekä julkaisee kehittämänsä mallin, jonka avulla vaikuttava esitys valmistetaan. Kirja mullistaa ajatuksesi esiintymisestä!

Kirjan oppien avulla nostat esiintymisvarmuutesi uudelle tasolle ja saat ylivertaisen työelämätaidon, joka voi muuttaa urasi ja koko elämäsi. Kirjaan haastatellut ihmiset kertovat omat tarinansa.

Pääset kirjan kautta mukaan kymmenen erilaisen henkilön valmennustilanteeseen, joista löydät vastauksia esiintymiseen liittyviin kysymyksiisi. Löydät varmasti itsesi lukiessasi kirjan valmennettavien, Johanna Jännittäjän, Mikko Myyntimiehen, Anne Ammatinvaihtajan, Ilpo Insinöörin, Nita Näkymätömän, Jorma Johtajan, Veera Väitöskirjan tekijän, Esa Esimiehen, Essi Elämävalmentajan ja Jesse Juontajan haasteista. Jokaiselle heistä Niina löytää keinoja, joiden avulla esiintymisen kielen opiskelusta tulee inspiroivaa ja opit on helppo ottaa käyttöön. Niina haastaa kirjassa valmennettaviaan suorasanaiseen ja humoristiseen tyyliinsä.  

Esiintymisen kielen opas on tarkoitettu kaikille eri alojen ammattilaisille: esimiehille, myyjille, tutkijoille, insinööreille, opettajille, opiskelijoille, johtajille, projektipäälliköille, yrittäjille, juontamistehtäviin pyrkiville ja työelämän aloittelijoille.

NIINA SAINIUS on esiintymisvalmentaja, joka on kouluttanut vaikuttamisen taitoja yrityksissä 2000-luvun alusta lähtien. Hän on erikoistunut sanattoman viestinnän tehokeinoihin. Niina on kehittänyt Vaikuttavan Esitysaineiston Maagisen Kaavan™ ja eri ihmistyyppejä loistamaan ohjaavan valmennusmenetelmän.

KIKKA POHJAVÄRE on kirjan toimittaja ja kirjoittaja. Hän on työskennellyt toimittajana ja juontajana eri medioissa, toiminut journalismin lehtorina yliopistossa ja perustanut Vierumäellä Mediapajan ja viestintäinstituutin. Hän opettaa esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja.

ENNAKKOON KIRJAN HANKKIJOILLE BONUKSIA

Kirja julkaistaa ja toimitetaan kaikille sen ennakkoon hankkineille helmikuussa 2021. Ennakkoon kirjan ostaneet kutsutaan etänä toteutettaviin julkistamisjuhliin, jossa Niinan ja Kikan lisäksi tapaatte kirjassa tarinansa jakaneita ammattilaisia ja pääset keskustelemaan kirjan aiheista. Ennakkoon kirjan hankkineet saavat pääsylipun keväällä järjestettäviin Esiintymisen kieli -webinaareihin sekä pääsyn mittavaan video-opetusmateriaaliin, jonka avulla esiintymisen kieli on helppoa opiskella!

Lisätiedot

Paino 0.4 kg
Mitat 20 × 30 × 5 cm