Moi, olen esiintymisvalmentaja Niina Sainius!

Tiedän esiintymisestä aivan valtavasti kattavan kokemukseni pohjalta, ja paras asia mitä aiheesta tiedän on se, että jokaisesta voi tulla parempi esiintyjä sisäistämällä pienen määrän perusasioita. Et tarvitse ihmekikkoja tai kymmenen vuoden kokemusta. Pienet asiat luovat suuria kokonaisuuksia.

Käy ihmeessä kokeilemassa tämä ilmainen kurssini, jossa käyn tärkeimmät perusasiat läpi alle 20 minuutissa. Se ei maksa mitään tai sido sinua yhtään mihinkään. Lähetät vain minulle yhteystietosi. Saat myös katseltavaksi muutamia muitakin vinkkivideoita sekä neuvot esittäytymiseen ja HISSIPaUHEEN tekemiseen. 

Minikurssini sisältää esimerkiksi
  • Miten vältät aivan liian yleiset perusvirheet esityksesi alussa
  • Mitä tehdä ja mitä ei fläppitaululla tai powerpointilla (jos sellaista käytät)
  • Miten pidät kuulijat kiinnostuneina, etteivät he pakene puhelimensa maagiseen digitaalimaailmaan kesken esityksen
  • Pitääkö esityksen aikana liikkua vai ei? Mitä tehdä käsillä esityksen aikana?Saat siis vastauksia moniin tyypillistä esiintyjää askarruttaviin kysymyksiin

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Niina Sainius, esiintymisvalmentaja
– vuodesta 2004 –

Lyhyesti minusta…

Olen työskennellyt esiintymisvalmentajana ja luennoitsijana yli 17 vuotta, viimeiset 10 vuotta päätoimisesti Esiintymisvalmennus ILO -yrittäjänä.  Koulutan esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös erilaisissa oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa.

Asiakaskuntani koostuu sadoista yrityksistä, mukana on monia alansa markkinajohtajia sekä yhteiskunnallisesti merkittävien yritysten asiantuntijoita, ammattilaisia ja johtajia.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa tilanteissa. Erityistä kiitos saan selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.

Voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen niina@esiintymisvalmennus.fi.

Sinustakin voi tulla erinomainen esiintyjä tämän alle 20 minuutin ilmaisen pikakurssin avulla!

7 + 1 =

5 yleisintä harhaluuloa esiintymisestä
– ei kai sinulla ole jotain näistä?
Esiintymisjännitys on huikea voimavara!
Älä turhaan kärsi, vapaudu vinkkien avulla.